2777
2789
عنوان

مرگ بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته میدونم حق داری ولی به این فک کن اگر توی سن بالاتر از دستش میدادی چقدرررر عذاب اورتر میشد برات.

خوشبحالش که الان توی بهترین جاس  به این فک کن که بچت الان توی بهشته میبینتت و برات دعامیکنه مادر نمونهههه.

بفکر این فندقی باش که میخواد بیاد و زندگیتو پر از عشق کنه.

خیلی سخته میدونم حق داری ولی به این فک کن اگر توی سن بالاتر از دستش میدادی چقدرررر عذاب اورتر میشد ب ...

جگرم بخدا داره میسوزه دلم اتیشه خدا خودش کمکی بکنه وزودتربچم سالم بیادبغلم شایدیکم اروم بگیرم

بااینکه یه دختر دارم اماهمش فکرمیکردم بارداربشم بهتر میشم اما الان فقط دارم عذاب وجدان داغونم میکنه ...

🥺خدا رحمتش کنه 

غم‌هاتو که بغل کنی، دیگه هیچ دردی گلوتو فشار نمیده 🤍
جگرم بخدا داره میسوزه دلم اتیشه خدا خودش کمکی بکنه وزودتربچم سالم بیادبغلم شایدیکم اروم بگیرم

معلومه اروم میشی باهاش عزیزم.

حکمتی توش بوده که ما نمتونیم بفهمیم.

فکر کن خدا دوباره داره بهت میده همونو.

برات دعامیکنم.

عذاب وجدان هم نداشته باش بعد از خدا مادر دلسوزترینه.اون خواست خدا بود نه هیچ چیز دیگه ای.

توکلتو زیاد کن خییییلی کمکت میکنه.

معلومه اروم میشی باهاش عزیزم. حکمتی توش بوده که ما نمتونیم بفهمیم. فکر کن خدا دوباره داره بهت میده ...

کاش میشدخداپسرموبازبهم بده باهمون چهره ناز ومعصومش برام دعاکنیدخواهر

خیلی ببخشید میپرسم بچه تون رو خاکسپاری کردید ؟

بازم معذرت میخام که پرسیدم

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
کاش میشدخداپسرموبازبهم بده باهمون چهره ناز ومعصومش برام دعاکنیدخواهر

اره عزیزم فک کن همونو قراره در اغوش بگیری.

انشاالله خدا یه فرزند سالم و صالح بهت میده و لذتشو میبری.

بهترن مامان دنیا میشی براش مطمینم

شهرستان هستیم بیمارستان ان ای سیو نداشت شاید اگه جای دیگه بودیم الان بچم بغلم بود دارم دیونه میشم خی ...

ن عزیزم سرنوشت اون بچه ات همونجوری نوشته بود ک  بیاد مهرشو ب دلت بکنه بد بره ولی گریه نکن اون دنیا بچه ات میاد پیشت میگن اون دنیا همین بچه کوچیکه نمیزارن مامانشونو ببرن جهنم