2777
2789
عنوان

مرگ بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا رحمتش کنه و به شمام صبر بده 🥺🖤

واقعا داغ اولاد خیلی سخته 

اما بذار یه خاطره تلخ و واست تعریف کنم شاید از بار غمت کم بشه 

ما یه فامیلی داریم که خیلی پولدارن و البته آدمای با دین و خدا شناسی ام هستن

نمیدونم بخاطر چی بود ، امتحان الهی یا قضا و قسمت 

دوتا پسر داشتن که یکیشون اسمش امیر حسین بود و تقریبا ۱۶ سالش بود 

متاسفانه تصادف میکنه و از دست میره 

مادرش داشت دیوونه میشد 

هیچی آرومش نمیکرد ، بدجوری بی قرار بود 😞😓

خیلییی غم سنگینی بود اون حادثه واسشون 

ولی بعد یه مدت مادرش باردار شد و از قضا بچش پسر بود و درست اسم پسر قبلیشو روش گذاشت 🙂شاید اگ تولد دوباره امیرحسین نبود دووم نمیاوردن هیچکدومشون 

نمیگم فراموش کن فقط میگم ب خودت سخت نگیر و اینو بدون هر اتفاقی میوفته خواست خداست 

انشالله توام با تولد بچت حال و هوات عوض شه و بتونی با اون حادثه ناگوار کنار بیای 🙃

غم‌هاتو که بغل کنی، دیگه هیچ دردی گلوتو فشار نمیده 🤍
ای وای عزیزم خدا به دلت آرامش بده . مهر این تو دلیو بندازه تو قلبت . و ب سلامتی ب دنیاش بیاری .  ...

شهرستان هستیم بیمارستان ان ای سیو نداشت شاید اگه جای دیگه بودیم الان بچم بغلم بود دارم دیونه میشم خیلی عذاب وجدان دارم 

عزیزم خدا رحمتش کنه و به شمام صبر بده 🥺🖤 واقعا داغ اولاد خیلی سخته  اما بذار یه خاطره تلخ و ...

بااینکه یه دختر دارم اماهمش فکرمیکردم بارداربشم بهتر میشم اما الان فقط دارم عذاب وجدان داغونم میکنه کاش میبردمش بیمارستان دیگه ای

شهرستان هستیم بیمارستان ان ای سیو نداشت شاید اگه جای دیگه بودیم الان بچم بغلم بود دارم دیونه میشم خی ...

عزیزم . خیلی متاستم🥺

به این چیزا فکر نکن ‌ خواست خدا بووده . ببین بچه هایی هستن ک تو سطل و خیابون رها میشن اما زنده میمونن .  فرشته ی شما رو خدا پیش خودش برده . و واقعا لطف بزرگی کردی که ۳۶ هفته پرورشش دادی . اون همیشه زندست . 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
عزیزم . خیلی متاستم🥺 به این چیزا فکر نکن ‌ خواست خدا بووده . ببین بچه هایی هستن ک تو سطل و خیابون ...

قربون خدابرم اگه میخواست ببره چرا بهم دادش بچم تا ۲ماه نفهمیدم باردارم چرا اینقدمنووابستش کرد امابازم میتونم بگم فقط خدایاشکرت کاری ازدستم نمیاد

عزیزم. قرآن بخون. اگه استراحت نیستی برو پیاده روی. خدای نکرده افسردگی بگیری از وجود این فرزندت هم لذ ...

خیلی حالم بده سعی میکنم توفکرش نرم اما یدفعه که یادم میفته گریم میگیره نمیتونم خودمو کنترل کنم

ماه پنجم.... دلیلشم معلوم نشد،یهو خونریزی افتادم و... رفتی سر مزارش؟برو آروم میشی....

چند بار رفتم اما فقط تاوقتی که اونجام خوبم الان میترسم بااین حالی دارم واسه بچه توشکم اتفاقی بیفته

قربون خدابرم اگه میخواست ببره چرا بهم دادش بچم تا ۲ماه نفهمیدم باردارم چرا اینقدمنووابستش کرد اماباز ...

😞

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
نه عزیزم منتظر شدن بمیره بعد با آمپول فشار دنیا آوردنش... خدا برا هیشکی نیاره.....

اره خیلی سخته خدابرای هیچ مادری نیاره خداروقسم میدم به بزرگیش هیچ کسی روباداغ اولادش امتحان نکنه