2777
2789
عنوان

مرگ بچه

787 بازدید | 54 پست

سلام خانوما من ۴ماهی میشه پسرمو ازدست دادم تو۳۶ هفته بخاطرتشکیل نشدن ریه الان یک ماههاقدام کردم وباردارهم شدم اماخیلی به پسرم دارم فکرمیکنم گریه میکنم بااینکه یه بچه توشکممه خیلی سخته برام هیچی نمیتونه جاشوبرام بگیره کسی بوده که اینجور باشه توروخدابیاید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا امپول ریه نزدی؟چجوری متوجه شدی ک ریه تشکیل نشده؟؟

واسه این امپول ریه بزن حتما

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
منم بچه ی اولمو دو سال پیش از دست دادم و الان ی پسر دیگه دارم ولی عشق اولی از دلم نرفته.....

الان اروم شدی تونستی فراموش کنی خدابرات حفظش کنه پسرتو بچت بدنیا اومده بود

عزیزم چرا امپول ریه نزدی؟چجوری متوجه شدی ک ریه تشکیل نشده؟؟ واسه این امپول ریه بزن حتما

تو۳۶ هفته زایمان کردم از قفسه سینش عکس گرفتن گفتن ریه هاش کامل نشده دوروز زنده بودتودستگاه 

ای وای عزیزم خدا به دلت آرامش بده . مهر این تو دلیو بندازه تو قلبت . و ب سلامتی ب دنیاش بیاری . 

چطوری نتونستن ۳۶ هفته رو زنده نگه دارن 🥺

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.