2777
2789
عنوان

باردارم خیلی حالم بده بیاااین😥🤕

181 بازدید | 23 پست

هرچی میخورم بالامیارم ..

شمایی ک تجربه دارین بنظرتون بخورم بعدچندساعت ببخشیدبالا بیارم بهتره یاهیچی نخورم کلا...ک معدم خیلی دردمیگیره...

من خیلی حالت تهوع داشتم تا میخواست بیاد سریع عرق نعنا بو میکردم

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وعده های غذاییتو کم کن در حد دوقاشق هر یک ساعت بخور 

با غذات اب انار یا رب انار یا ابلیمو طبیعی مخلوط کن 

قرص ویتامین ب۶ برای حالت تهوع ناشتا بخور

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

سه ماه اکل بارداری متاسفانه خیلی حالت تهوع هست قبل غذا اول دو سه تا بیسکویت ترد بخور بعدشم باز یکی دو تا بخور کمک میکنه قرصم که دمیترون هست که به من هیچ کمکی نکرد جوشونده هم از دکتر طب سنتی بپرس بهت میگه چی خوبه چون تو بارداری هر جوشونده ای هم نمیشه خورد

به بخورتاثیرداره وقرص ویتامین ب۶ سعی کن غذاهارابونکنی صبح هاهم بسکییت ساقه طلایی بخورموقع حاالت تهوع چیزهای ترش بخور

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

من نفس نمیتونم بکشم از بو،آبم میخورم معده ام داغون میشه،قرص ویتامین ب ۶ بخور یا دمیترون حالت تهوع رو کم میکنه،وقتی دراز میکشی دوتا بالشت زیر سرت بذار، سیب رنده کن بخور، ساقه طلایی چون فیبر داره خوبه،هفته چندمی؟

ففقط یبارفکنم دمیترون بودقبل نهارخوردم

ببین دمیترون اکثرا یوبس میکنه میتونی اندانسترون بگیری 

قرص زنجبیل هم هست متروکلوپرامید هم فک کنم برا تهوع بارداری بود 

بعضیام قرص ماشین میخورن جواب میده داروخانه بری میده بهت 

بهترینش همون اندانسترون 

من خودم سلطان تهوعم هیچ کدوم جواب نداد روم هنوزم دارم 🤕

من الانم که تو پنج ماهم حتما باید دمیترون بخورم.کلا حالم خوب میشه.ولی هنوز از بوی سرخ کردنیو گوشت و مرغ و غذا کلا بدم میاد.ولی دیگه شدید نیست.کاهو.گلابی.هندوانهواین چیزا میخورم تا  ضعف نرم.انجیر خشک.آلو خشکه.اینارو میخورم.برنج اصلا نمیخورم