2789
عنوان

زخم معده

172 بازدید | 5 پست

دیشب رفتم دکتر از معده درد .زخم معده تشخیص داده.و دارو داد.کسی هست زخم داشته قبلا و خوب شده الان؟اصلا امکان خوب شدن داره؟چی خوردید؟توروخدا بیاید مردم از درد

شما بهتر شدین؟ دکتر چه دارویی داد؟ منم زخم معده دارم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن والا فقط دارو های ک دکتر داده حالا میخام برم پیش طب سنتی

چه دارویی دکتر بهتون داد؟ 

به من سوکرالفیت داده که به سختی پیدا کردم. ۱۸۰ تا برای سه ماه. شما ورم معده و حالت تهوع هم داشتین

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چه دارویی دکتر بهتون داد؟  به من سوکرالفیت داده که به سختی پیدا کردم. ۱۸۰ تا برای سه ماه. شما ...

ن اصلا ورم نداشتم.خیلی معدم و پایین ترش می‌سوخت.و انگار اندازه ی قرص همش تو معدم درد میکرد.و گیر کرده بود