یک_دختر مدیر استارتر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 9 عنوان ببینید :) 71 بازدید | 9 پست بچا این نقاشی رو ببنید . خیلی خوبه..دوست داشتید سابسکرایب کنید.دوستون دارمhttps://www.youtube.com/watch?v=vk3VzVD1VZ0&t=200s 1400/11/10 | 14:57 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحرررررررررررررررم عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3250 من زدم روش نشد ببینم. نمیشه اسکرین بگیری بذاری مستقیم ببینم نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم
یک_دختر مدیر استارتر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 9 من زدم روش نشد ببینم. نمیشه اسکرین بگیری بذاری مستقیم ببینم عزیز دلم این کانال یوتوب منه. ف ی ی ل ت ر ش کنت رو روشن کنی میبینی.ممنونت میشم ساب کنی
سحرررررررررررررررم عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3250 عزیز دلم این کانال یوتوب منه. ف ی ی ل ت ر ش کنت رو روشن کنی میبینی. ممنونت میشم ساب کنی چه سبکی کار میکنی و با چی کار میکنب نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم
یک_دختر مدیر استارتر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 9 بچه ها من تازه فعالیتم رو شروع کردم. لطف میکنید نقدی و پیشنهادی دارید بگید .
یک_دختر مدیر استارتر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 9 چه سبکی کار میکنی و با چی کار میکنب من حرفه ای رنگ و روغن کار میکنم. چندین نمایشگاه هم شرکت کردم. اما الان برای یوتیوب تمرکزم رو گذاشتم گواش و نقاشی کودکان
سحرررررررررررررررم عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3250 عزیز دلم این کانال یوتوب منه. ف ی ی ل ت ر ش کنت رو روشن کنی میبینی. ممنونت میشم ساب کنی قسمت نیست ببینم الان چند روزه ف ی ی ل ت ر شکنم کار نمیکنه. قبلا عالی بود. نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم
سحرررررررررررررررم عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3250 من حرفه ای رنگ و روغن کار میکنم. چندین نمایشگاه هم شرکت کردم. اما الان برای یوتیوب تمرکزم رو گذاشتم ... بسیار عالی انشالا موفق باشی نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم
سحرررررررررررررررم عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 3250 من حرفه ای رنگ و روغن کار میکنم. چندین نمایشگاه هم شرکت کردم. اما الان برای یوتیوب تمرکزم رو گذاشتم ... منم که کلا با نقاشی بزرگ شدم نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم
یک_دختر مدیر استارتر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 9 منم که کلا با نقاشی بزرگ شدم عزیزممممم. منم همین طور. خیلی نقاشی دوست دارم