سلام خانما من میخام بزنم براعید کسی تجربه ای داره چندروز بعد تزریق کبودی ورم داره؟میگن ب بدن ادم بستگی داره من برا عمل بینیم خوب بودم ینی زیاد ورم واینا نداشتم
من ی سیسی زدم کلا دوروز ورم داشت و خیلی کم از داخل کبود شد
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون گلم ماندگاری چقدره من میخام ی سی سی بزنم لب روسی
دکتر من گفت ی بار دیگه چند ماه بعد شارژ کن منم مدل روسی زدم ژلم کره ای ،چینی نزنی عزیزم
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
بمن سی سی ۱و۴۰۰گفته؟چندماه بعد باید شارژ شه واینکه چقد باید بزنیم
من ۱۶۰۰ دادم ،به من گفت ۲،۳ ماه بعد
ی سی سی دیگه کافیه ،چون بار اول میزنی بیشترش جذب میشه
من ی ماهه زدم ی مقدارش جذب شده من خودم لب داشتم ولی خب خیلی بهتر شد صبر ون عکس بذارم
زود که نه ولی خب ی نقدارش جذب میشه ،بستگی به خودت داره اگه دوس داشتی شارژش کن که بمونه