2777
2789
عنوان

به نطرتون چرا؟؟؟؟؟؟😔

137 بازدید | 22 پست

دوتا اپارتمان کوچولو داشتیم  من نظرم این بود یکیشو که بدنقشه هست بفروشم و با رهن اون یکی و وام و فروش طلا و نقره هام یه بزرگتر بخرم و اون یکی کوچولو رو حفط کنم ، هرچقدر گشتم خونه با متراژ و موقعیت خوب پیدا نکردم  حالا که دوتاشو فروختم و یه متراژ معمولی خریدم ، حالا دیدم یه اپارتمان با قیمت مناسب زدن جوری که با فروش یه آپارتمانم میتونستم اینو بخرم  البته جاش به خوبیه اونیکه خریدم نیست   😔😪😔😪😪😰😥😥😢😭😭😭😭😭  حالا موندم چرا اون موقع پیدا نشد ؟؟؟!!!! چقدر تلاش کردم  چرا حالا باید پیدا بشه  تو دیوار دیدم زنگ زدم بنگاهدار چرا قیمت پایین گذاشته مگه چیزیشه   میگه نه فروشنده واقعی هست !

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیگه گذشته قسمتتون نبوده  غصه نداره که  شما بعد اینکه خونه خریدی دیکه نباید دنبال خونه م ...

آخه خودم تعجب کردم خیلی خیلی گشتم الان باید بزنن تو دیوار  آخه چرا ؟ حتی یه ۱۲۰متری خوبم پیدا نشد  حالا ۱۴۵ متری زده تو دیوار اونم با این قیمت مناسب  البته من نرفتم ببینم چیزیش هست که این قیمت میده؟

دیگه گذشته قسمتتون نبوده  غصه نداره که  شما بعد اینکه خونه خریدی دیکه نباید دنبال خونه م ...

آخه خیلی دلم میخواست اون آپارتمان کوچیکم رو نگه دارم  خیلی 😪😭😭😭😭😭😭😭

دلم خیلی گرفته عزیزم   دیگه با هیچکس هم نمیتونم دردل کنم

اخه این موضوعی نیس ک‌بخای براش دلگیر باشی یا درد و دل کنی 

همیشه همینه دیگه موقعیت هایی میان و میرن ک‌نصیب همه نمیشه  ی نفرم ی جای این شهر مطمین باش حسرت خونه ای ک شما گرفتی رو میخوره 

از داشته هات لذت ببر 

اگه ی سقفی بالاسرته ک ازخودته از۶۰درصد مردم جلوتری

اخه این موضوعی نیس ک‌بخای براش دلگیر باشی یا درد و دل کنی  همیشه همینه دیگه موقعیت هایی میان و ...

آره میدونم گلم همینجا هم که خریدم بهترین جاست  ، ولی یعنی نگه داشتن اون اپارتمان مهم نیست؟

دلم خیلی گرفته عزیزم   دیگه با هیچکس هم نمیتونم دردل کنم

منم یه خونه 80متری داریم پایین شهر یکی هم تو شهر این و تو شهر معاوضه کردم با یه خونه بزرگتر که خونه پایین شهر بفروشم چک دادم حالا کسی نمیخره با اینکه قیمت پایین گذاشتم خداروشکر کن الان خونه خریدی راحتی من الان اینجا رونده اونجا مونده شدم😢

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
آره میدونم گلم همینجا هم که خریدم بهترین جاست  ، ولی یعنی نگه داشتن اون اپارتمان مهم نیست؟

نه مهم ارامش ذهنی شماست 

الان با درگیری ذهنی و غصه خوردن میتونی زمان رو به عقب برگردونی؟؟؟؟ نمیتونی 

فکر بیهوده نکن

منم یه خونه 80متری داریم پایین شهر یکی هم تو شهر این و تو شهر معاوضه کردم با یه خونه بزرگتر که خونه ...

وااای دختر من دوتا رو با قیمت پایی دادم  منم ترسیدم ریسک کنم یکیشو بفروشم چک بدم ! چون بازارراکده گفتن شاید مشتری پیدا نشه و گفتن باید دوتا مشتری برا دو تا خونه هات پیدا بشن همزمان و منم همینکارو کردم البته اون که خریدمم قیمتش متناسب داده