2777
2789
عنوان

کنکور امسال

200 بازدید | 29 پست

چن سوال دارم لطفا پاسخ دهید😂

۱_ کسی ک دیپلمش شهریور پاس میشه میتونه کنکور شرکت کنه

۲_سهمیه پنج درصدی چقد تاثیر داره تو کنکور تجربی 

۳_ اگ نتایج کنکور بیاد و رشته دلخاهش قبول نشه میتونه ساله دیگ کنکور بده بعد این سهمیشو میتونه دوباره تو کنکور استفاده کنه 

۴_دوستم پدرش چن ماه جبهه بوده یه کارت بهش دادن دوستم میخاد از اون سهمیه تو کنکورش استفاده کنه حالا کده کارتو نداره چجوری بگیرع از پدرش ، نمیخاد پدرش متوجه بشه چون دوستم میگ نمیخام کسی بدونه درس میخونم وقتی قبول شدم میخام بگم

کاربری دوم😐_ اینجِی سودیش کُجِیس 😐😑⁩_ یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😐⁦✌️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

1:بله

2:سهمیه رو بزن از گوگل بخون

3:بله اگر روزانه قبول نشید وگرنه اگه انتخاب رشته کنید روزانه قبول شید فکر کنم چند سال از انتخاب رشته محروم میشید

4:من نمیدونم🤨والا تو خونه ما خانواده میدونن میخونم و دلگرمی هم میدن چرا نگه

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪
آره نمیدونم آره نمیدونم

مطمئنی 

ینی نتایج بیاد دلخاهش نباشه سهمیش خراب نمیشه میتونه مجدد استفاده کنه؟

1:بله 2:سهمیه رو بزن از گوگل بخون 3:بله اگر روزانه قبول نشید وگرنه اگه انتخاب رشته کنید روزانه قبو ...

لطف کن گزینه سه رو بیشتر توضیح بده متوجه نشدم 😂

اره یه رقم از رتبه کنکورت کم میشه اره  نمی‌دونم مگه باباش اجازه نمیده از سهمیه استفاده کنه

مطمئنی مثلن نتایج بیاد ب دلش نباشه میتونه دوباره کنکور بده و از سهمیش استفاده کنه؟

دیگ دانشگاه نره پست کنکور وایسع منظورمه

از بنیاد سپاه فک کنم  خودم فردا میخام برم

خب پدرش نباشه میدن؟

سوالای دیگرو نمیدونی؟

اون 25 درصده، 5 درصد فقط مال رشته های خوبه اگ قبول شی شهر و دانشگاه و بهتر میکنه 

از مشاور پرسیدم گفت رتبه منطقه رو نصف میکنه سهمیه ۵ درصد رو تراز تاثیری نداره 

ولی گفت در هر صورت استفاده کن به نفعته