2777
2789
عنوان

آشتی

71 بازدید | 6 پست

بچه ها رفیقم کلا سر ی موضوعی بلاکم کرده😐و کلا بهم بی محلی میکنه شمارمو پاکیده دوستامون مشترکن تو ی اکیپیم

و مثلا قطع رابطه کرده ده دفعه منتشو کشیدم هیچ بعد انروز تو گروه ازش معذرت خواهی کردم جلو بچه ها هیچی نگف گروهو ترک کرد

هنوز حضوری ندیدمیش از روز دعوا و ...

بگید چیکار کنم برگرده یعنیی خیلی دوسش دارم نمیتونم بدونش واسمم مهم نیس چ فکری میکنه و میکنن

ی راهکار بدین واسه وقتی ک تو مدرسه حضوری دیدمش ی چن روز دیگه چیکار کنم برگرده یا چجوری اشتی کنم؟

ادامه بده تو برای کم آوردن ب دنیا نیومدی:)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چرا علاقه داری که باهاش زورکی در ارتباط باشی ؟؟؟؟؟قطع ارتباطتون به خاطر چی بود...مقصر کی بود

خیلی دوسش دارم😐😐هرکاری داره میکنه از چضمم نمیفته نمیدونم چرا

پیچیدس خیلی ولی اصلا مقصر من نبودم اونجوریا 

خیلی دوسش دارم😐😐هرکاری داره میکنه از چضمم نمیفته نمیدونم چرا پیچیدس خیلی ولی اصلا مقصر من نبودم ا ...

نمیدونم بخدا اگر داره به شخصیت ضربه میخوره این همه منت کشی من بودم بیخیالش میشدم هر چی بهش بچسبی بیشتر قر میده ازت دور میشه یه مدت تو هم بیمحلش کن خودش میاد طرفت

نمیدونم بخدا اگر داره به شخصیت ضربه میخوره این همه منت کشی من بودم بیخیالش میشدم هر چی بهش بچسبی بیش ...

واقعاااا بی محلی جواب میده؟؟

‌اره دوستامم میگن بی محلی کن😐خودش میاد

باهاش صحبت کن عزیزم. باهاش تماس بگیر. بگو میخوای همدیگه رو ببینید و صحبت کنید. اگه دیدی بازم بی محلی میکنه و حاضر نیست همو ببینید سعی کن ازش فاصله بگیری. چون اگه زیادی پیگیرش بشی و اصرار کنی ممکنه بیشتر ازت فاصله بگیره

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗