2821
2789
عنوان

تربیت فرزند

92 بازدید | 5 پست

سلام خانمها

دختر سه سال و یازده ماه دارم بیشتر مواقع به حرفم گوش میده بعضی وقتا حرفمو گوش نمیده بهش مسگم این کار مثلا جیغ کشیدن زشته میگه نه خوبه میگم ناراحت بشم میگه بشو چکار کنم دراین مواقع

الان سن استقلال طلبیشه، 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینجور موقع چی بهش بگم که ادامه نده دختر خوبیه آرومه بعضی وقتا اینجوری میشه

اگه بعضی وقتا اینجوره حساس نشین، 

چون ممکنه لجوج بشه، 

بچه تا 7 سالگی حکم سرور و پادشاه رو داره، 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
باشه ممنونم

، 🥰