2777
2789
عنوان

دعای قرآنی 🌹💞🙏

619 بازدید | 5 پست

🌳 کدهاي بسيار خوب از قرآن🌳

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

💚اگه فرزند صالح ميخواي:

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ  

رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ  

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

💚اگه ميترسي قلبت گمراه بشه:

رَبَّنَا لَا تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنْتَ الْوَهَّاب

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

💚اگه ميخواي شهيد از دنيا بري:

رَبَّنَا آمَنَّا بِمَا أَنْزَلْتَ وَاتَّبَعْنَا الرَّسُولَ فَاكْتُبْنَا مَعَ الشَّاهِدِينَ  

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

💚☝اگه غم و غصه ي بزرگي داري:

حَسْبِيَ اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ  

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓  

💚اگه ميخواي خودت و فرزندانت پايبند نماز باشيد:

رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلاةِ وَمِنْ ذُرِّيَّتِي رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاءِ  

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

💚اگه ميخواي همسر و فرزندانت بهت وفادار باشن:

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

💚 اگه خونه ي خوب ميخواي:

رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِين

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

💚👌 اگه ميخواي شيطان ازت دور باشه:

رَبِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِ وَأَعُوذُ بِكَ رَبِّ أَنْ يَحْضُرُونِ

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓  

💢اگه از عذاب جهنم ميترسي:

رَبَّنَا اصْرِفْ عَنَّا عَذَابَ جَهَنَّمَ إِنَّ عَذَابَهَا كَانَ غَرَامًا

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

💚اگه ميترسي خدا اعمالت رو قبول نکنه:

رَبَّنَا تَقَبَّلْ مِنَّا إِنَّكَ أَنْتَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ  

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

💚👆اگه ناراحتي:

إنما أَشْكُو بَثِّي وَحُزْنِي إِلَى اللَّه

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ 

انتشار=صدقه جاریه

التماس دعا🤲

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏

خیلی عالی بود خدا خیرتون بده.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه متن عالیی نوشتین خدا خیرتون بده خیلی آرامشبخش بود.

هدیه معنوی من رو دریافت میکنین؟

کتاب جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام