هیچی بدتر از دندون کج نیست خودمم باید برم قید همه چی رو زدم اگه بعدش دندونام نابودم بشه میرم
گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان ! برتولت برشت، سقراط مجروح
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا؟ سخت بود؟ چه مراقبت های بهداشتی انجام دادی؟ چه خمیردندونی زدی؟
ن اصلا سخت نبود فقط باید مراقبت کنی ،، مسواک چن نوع هس یکی مثلا برقی یکی دیگم اسمش یادم نیس عین مسواکای عادی نبود ک باید بین دندون میزدی اون موقع تکی دونه ای ۵۰ میخریدیم الان نمیدونم چطور شده
من تقریبا دو ماه هست که ارتودنسی انجام دادم اگه خوب مراقبت کنی مشکلی پیش نمیادو اگه دکترت متوجه خرابی بشه سریعن درستش میکنه برات و اینکه حتما حتما دور براکتتاتو تمیز کن که مشکلی برات پیش نیاد
واقعا بچه ها گفتن استرسم کمتر شد یه عکسایی دیدم واقعا ترسیدم🥺🥴
اگه پوسیدگی پیدا کنه دکتر همون یه قسمت رو برات بازمی کنه ارجاع میده به دندانپزشک من با اینکه دندونام خیلی جنسشون بده در طول دوره ارتدنسی مشکلی نداشتم بعد باز کردن یه پرکردن سطحی داشتم بعد هم کل دندونامو جرم گیری کردم مشکلی پیش نیومد
ببین باید خیلی مراقب باشی دیگهچون براکت میاد رو دندونت یه مدت تمیز کردنش خیلی سخت میشه و امکان پوسیدگی دندون هست اگه خوب مراقب باشی تمیز کنی چیزی نمیشه.. به علاوه که اگر لازم باشه ارتودنسی کنی و نکنی ممکنه رو هم بودن دندون ها خودش باعث پوسیدگی بشه ... واسه ارتودنسی اگه تو تهرانی من یه دکتر خوب میشناسم دکتر نگار حدادی دکت رخوبیه و کارش خیلی عالیه واست پیجش میذارم اگه دوست داشتی یه نگاه بندازhttps://www.instagram.com/dr.negarhadadi/