12mahgol مدیر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 عنوان بی بی چک کی بزنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 37 پست سلام بچه ها من دیروز باید پری میشدم ولی از دیروز لکه بینی دارم امروزم بیشتراز دیروزِکمرم وزیر شکمم گرفته سینه هامم متورم ودردناکِخودم میدونم پری میخوام بشمولی میگم شاید یه درصد باردار باشمکی بی بی چک استفاده کنم که دقیق نشون بده ؟ در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست 1400/11/10 | 12:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 شمالکه بینی تون کمه یاداره زیادمیشه؟ کم امروز یه قطره کوچیک بیشتر بودهولی خودم میدونم نیستم همیشه قبل پریود لکه بینی دارم در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 ایشالا ک مشکلت حل بشه.من ۲ماه اقدام. مرسی عزیزم بسلامتی انشاءالله جواب آزمایشتم بیا بگو اینحا تا ماهم خوشحال بشیم در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 عزیزم ایشالاماه بعدمامانی. هنوز امید دارم میگم تا شدید بشه نا امید نمیشم😁 در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 خوبه هیچوقت ناامیدنباش.من این ماه بیخیال بودم. میدونی چرا امیدوارم چون هردفعه که لکه بینیم شروع میشدعلاییم قطع میشد اینبار ولی هم علائمم فرق داره هم قطع نشده برام دعا کن تومامان شدی دعات مستجاب در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
ایراندخت۲۰۲۲ عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 30 یکی از نزدیکان ما هم اینطوری شده بود. داشت از استرس می مرد. از مشاوره آنلاین هومکا استفاده کرد. خوب بود براش. تفسیر آزمایش tsh رو هم براش انجام دادن. مشکل تیروئید داشت بارداریش سخت شده بود.
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 یکی از نزدیکان ما هم اینطوری شده بود. داشت از استرس می مرد. از مشاوره آنلاین هومکا استفاده کرد. خوب ... من اژمایش دادم تیرویید ندارم در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست