12mahgol مدیر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 عنوان بی بی چک کی بزنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 37 پست سلام بچه ها من دیروز باید پری میشدم ولی از دیروز لکه بینی دارم امروزم بیشتراز دیروزِکمرم وزیر شکمم گرفته سینه هامم متورم ودردناکِخودم میدونم پری میخوام بشمولی میگم شاید یه درصد باردار باشمکی بی بی چک استفاده کنم که دقیق نشون بده ؟ در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست 1400/11/10 | 12:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 روز ۱۲رفتم سونو فولی ۲۰داشتم همون شبم دردشکمی اومدسراغم الآن نگرانم میترسم کاذب باشه کسی روژان مثبت ... نه نگراان نباش بارداری بسلامتی در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 روز ۱۲رفتم سونو فولی ۲۰داشتم همون شبم دردشکمی اومدسراغم الآن نگرانم میترسم کاذب باشه کسی روژان مثبت ... ۱۲الی ۱۴ روز بعداز تخمک گذاری بی بی مثبت میشه در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 روز ۱۲رفتم سونو فولی ۲۰داشتم همون شبم دردشکمی اومدسراغم الآن نگرانم میترسم کاذب باشه کسی روژان مثبت ... مبارکت باشه عزیزم برای من وهمه منتظرای نی نی دعا کن در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
پرنسس۹۸ عضویت: 1400/09/24 تعداد پست: 135 مرسی عزیزم.خدا حاجت روات کنه.انشاالله ب حق حضرت علی اصغرخدا دامن همه منتظرا ومخصوصا شماروسبزکنه.
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 مرسی عزیزم.خدا حاجت روات کنه.انشاالله ب حق حضرت علی اصغرخدا دامن همه منتظرا ومخصوصا شماروسبزکنه. فدات عزیزم ممنونحالا برو یه آزمایشم بده که دیگه مطمعن مطمعن بشی در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 مرسی عزیزم.خدا حاجت روات کنه.انشاالله ب حق حضرت علی اصغرخدا دامن همه منتظرا ومخصوصا شماروسبزکنه. علائمی چیزی نداری؟ در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 خداکنه ک کاذب نباشه برام دعاکنید. کاذب نیست نودونه درصد بارداری در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 مچکر.فقط دردزیرشکم دارم ازجمعه شروع شده تمومی نداره مثل درد پریود؟ در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 آره.یهوکل عضلات رحم میگیره ول میکنه. همون دیگه بارداری چون هم فولیکول خوب داشتی هم نزدیکی به موقع در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 همون دیگه بارداری چون هم فولیکول خوب داشتی هم نزدیکی به موقع چندوقت اقدام بودی؟ من آندومتریوز تخمدان دارم برای همین نمیشم در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست