2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 48 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معلومه .با این وضعیتی که تو هر کانال مربوط و نامربوط زنا دارن از خودشون تبلیغ میکنن. سایز سینه و شماره و عکس و فیلم و مبلغ و ... دیگه چه انتظاری باید داشت از مردا. خب معلومه که مرد تنوع طلب میشه و همه چیز برمیگرده به تنوع طلبی مردا
به نظر من وقتی قانون از زنان حمایت کنه، خیلی از زنها نمیرن با مردهای متاهل رابطه داشته باشن. خیلی ها به خاطر پول اینکارو می کنن
خداوندا، اگر روزی بشر گردی، ز حال بندگانت با خبر گردی‌، پشیمان می‌شوی‌ از قصه خلقت، از این بدعت، ازین بودن ... (کفرنامه کارو)
ببخشید ما زنها فقط زورمون به همجنس خودمون میره چطور انتظار داریم زن غریبه دلش به حال زندکی ما بسوزه ولس این انتظار رو ازشریک زندگیمون نداریم چرا یه مرد به خودش اجازه خیانت رو بده چون میدونه وقتی خیانت کنه زود همه چی سر زن خراب میشه و زن خودش هم اون رو میبخشه
باور به هر چیزی از ان یک اتفاق می سازد.
کلفتی هم وقتی واردش میشی، پیشنهادهای ناجوری دنبالش می اد. برای یه زن تنها بدون پول و پشتوانه ی خانواده، سالم زندگی کردن خیلی سخته
خداوندا، اگر روزی بشر گردی، ز حال بندگانت با خبر گردی‌، پشیمان می‌شوی‌ از قصه خلقت، از این بدعت، ازین بودن ... (کفرنامه کارو)
زنای ما کلا تو جامعه درامدی مثل مردا ندارن بتونن همه چیو خودشون بدست بیارن اگه ریز ریز ریشه یابی کنیم خیلی مشکلات وجود داره مانع استقلال داشتن زن میشه
ببینید بچه ها من اینو اول قبول دارم تعهد تو زندگی زناشویی حرف اول رو می زنه چه مرد چه زن این تعهد رو زیرپاش بذاره اول اون خائنه کاری با اون ندارییم ما باید ببینم برای چی انقدر خیانت زیاد شده و بدتر از اونچرا عادی
زنها درامد در حد مرد دارن ولی نه همه اشون
منی که همچین درامدی دارم چرا باید برم دنبال مرد متاهل؟