forbidenlove مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 37 عنوان دردهای قاعدگی 63 بازدید | 6 پست سلام من دیشب ازدردلگن وشکم خوابم نبرد نمک داغ کردم قرص مسکن خوردم تاتونستم یکم بخوابم الانم پاهام خواب میره همش گرمیگیرم ایا طبیعیه این علائم دردوران قاعدگی؟؟؟ 1400/11/10 | 11:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5239 روز چندی؟ شدیده خونریزیت؟ خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
مجولی عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 8554 آری،،طبیعیه..من باوجود اینکه بچه دارم،سزارین بودمهنوزم همین دردهارو دارم.کم تحرکی،خوردن سردیجات،حموم زود ب زود هم تشدیدش میکنهسعی کن آروم آروم راه بری.کمرتم با شال گرم کن و ببند
آمتیس۲۰۲۰ عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 6502 منم همین جوری هستم ..آره طبیعیه .دکتر هم رفتم چند تا کار بهم گفت کردم کمی بهتر شدم. با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
نگییییییییییییین عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 10493 من اون سری چون دیر پریود شدمانقدرررر حالم بد شد که نگو.هرچی چایی نبات و عسل و خرما و... هم خوردمتاثیری نداشت .فقط دور کمرت یه سال ببند و یه مسکن بخور و استراحت کن واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
forbidenlove مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 37 درد قاعدگی ک طبیعی ولی یسونو بده شاید کیستم داری اره بعدش سونودادم کیست داشتم سه سانت باوجودکیست حامله شدم