2777
2789
عنوان

چجوری درخواست میکنید براتون بخره

109 بازدید | 8 پست

بچه ها کیس من ( دوستیم) ادم خسیسی نیست ها ولی ذوق کارای رمانتیک رو نداره بلد نیس زیاد براش مسخرس، ازونطرف من برام مهمه یجورایی که مناسبت های مختلف کادو بدم و بگیرم، یا وقتایی که ناراحتم کرده فرضا با دادن یه گل جبران کنه، بعد متاسفانه به مشکلی که هست، ادم خیلی مغرور و لجبازیه اگه من بخوام هی بگم اره کادو بگیر اره جبران کن کادو فلان روز یادت نره، فراموشکار که هست لجم میکنه، یا مثلا اگه شرطی کنم قضیه رو که اره فلان کار بکن تا فلان کار کنم دیگه بدتر. چجوری از یه مرد باید درخواست اینجور چیزارو داشت؟ که مثلا گل برام بگیر ..  پیشاپبش خطاب دوستانی که الان قراره بپرن بهم باید بگم اصلا بحث مالی قضیه مطرح نیست یه شاخه گل یه بسته لواشک یه بسته شکلات چمبدونم همیچین چیزایی هم کافیه، من دوست دارم هدیه دادن و گرفتن و محبت های اینجوری رو، اگه هم هی من بخوام بدم خب میشه عادت و بی ارزش میشه و بهای زیادی دادنه، و درکل ایشون که انجام نمیده احساس میکنم برام ارزش نمیزاره درحالی که میدونم کلا اخلاقش اینجوری بوده و براش مسخره وبی معنیه این چیزا، میخوام با زبون خوش بدون اینکه لج کنه بهش یاد بدم این چیزارو و معنی دار کنم ..

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

اگه فهمیدی به منم بگو

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا روم نمیشه 😂و اصلا تو این یه مورد جدی و رک و منطقی نمیتونم باشم برم به طرف بگم بخره

الان برای ولن دارم دنبال کادو میکردیم راش میترسم چیزی نگم، بخرم، بعد اون کادو نخریده باشع، هم ضایع میشه هم ناراحت، چی بگه ادم اخه، الان چی بگم که بدونه یچیزی برام بخره.. روز زن بش گفتم بخر و اینا آخر نخرید.

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
اگه فهمیدی به منم بگو

مردای شماهم بگین لج میکنن،

مال منم همیجوره  هر راهی بری نمیشه خودشون باید بخوان اگرم چند بار بگی ابروتو جلو بقیه میبرن& ...

اخه نمیشه ینی انقد بی قلق؟ حالا یه شاخه گل ۲۵ تومنی چیه دیگه، بگیر منو خوشحال کن از برخورد خوب منم با خودت لذت ببر.. 

اخه نمیشه ینی انقد بی قلق؟ حالا یه شاخه گل ۲۵ تومنی چیه دیگه، بگیر منو خوشحال کن از برخورد خوب منم ب ...

میدونم بحث پولش نیس

اینا ایجورین زورشون میاد بخرن 

من ک چن سال بی خیال شدم

شما تلاشتو بکن شاید نتیجه داد

مردا با هم فرق دارن

میدونم بحث پولش نیس اینا ایجورین زورشون میاد بخرن  من ک چن سال بی خیال شدم شما تلاشتو بکن شا ...

نمیدونم چجوری باید بعش بگم با چه لحنی، لحن قر قر و گیر دادن که حداقل الان دیگه بی فایدس و بدتره،