2777
2789
عنوان

سوال

96 بازدید | 9 پست

سلام. اینجا کسی هست بیمه عمر پاسارگاد داشته باشه؟  واقعا فایده داره؟ پولی که ده سال دیگه قراره بهمون  بدن ارزش داره؟ اگه کسی تجربه ای داره بگه لطفا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام ، چند سالی هست که در دنیا صحبت از ریست مالی هست ، به این مفهوم که همه پول های کاغذی در دنیا جمع آوری و بجایش ارز های دیجیتال میاد روی کار . اگر تو خبر ها دقت کنید دولت ها وارد این قضیه شدن مثل دولت چین ، روسیه ایران ، هند و همه در حال طراحی پول های دیجیتال هستند . وقتی تو اینترنت مطالعه و تحقیق میکردم دیدم چند نفر از افراد معروف مثل راکفلر ها ، از این صحبت میکنند که هر کسی  بخشی از پول خودش رو تبدیل کنه به طلا و نقره ! و اون رو نگه داره تا در زمان ریست مالی جهانی دچار مشکل نشه . بنابر این با توجه به این قضیه که گفتم و با توجه به تورم در کشور ایران ارزش پولی که قراره ده سال دیگه به شما بدن ، ببینید به کارتون میاد یا نه . حق یارتان 

سلام ، چند سالی هست که در دنیا صحبت از ریست مالی هست ، به این مفهوم که همه پول های کاغذی در دنیا جمع ...

خب مساله همینه. نمی دونم این همه پول به بیمه بدم آخرش تا ده سال دیگه چی میشه. 

بهتره با پول تون سکه طلا بخرید ، اینطوری ارزش پول تون حفظ میشه در آینده هم به کارتون میاد . اما اگر دنبال  این هستید که در آینده یه حقوقی دریافت کنید ، خودتون رو بیمه اختیاری تامین اجتماعی کنید . 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز