fatemeh__۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1041 عنوان وای بچه ها کمرم درد میکنه بیاین راه بگین 125 بازدید | 13 پست دیروز موقع پاشدن از سفره خیلی بد کمرم گرفت ینی حس کردم تو کمرم رعد و برق زدن الان خیلی درد میکنه از دیشب نه میتونم راه برم نه بخوابم چیکار کنم خوب شه باید جای مهمی برم 🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝ 1400/11/10 | 07:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadaf_fatama عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 17090 روغن زیتون بزن وحوله روداغ کن بزارخوب میشه.این بخاطریدفعه پاشدنه نی نی یارحذف تاپیک۲
sadaf_fatama عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 17090 بایدباروغن زیتون چربش کنی وماساژش بدی وحوله داغ کنی بزاری.تاخوب بشهبدش اگ میخوای دگ اینجوری نشیهروقت بلندمیشی یک دفعه بلندنشواروم ودرست بلندشو نی نی یارحذف تاپیک۲
khanooomfesgheli عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 16817 یهو بلند شدی رگ به رگ شده و گرفتهچربش کن و ماساژ بده و استراحت کن و بخواب تا خوب بشه ماهرخ هستم
m858590 عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 850 حتما اگه دردش ظرف چن روز خوب نشد به متخصص ارتوپد مراجعه کنین بانو😔😔😔😔
fatemeh__۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1041 سمت چپ یا راست؟ منم سمت راستم گرفته نمیتونم خم وراس شم پااین کمرم کلا 🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
fatemeh__۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1041 بایدباروغن زیتون چربش کنی وماساژش بدی وحوله داغ کنی بزاری. تاخوب بشه بدش اگ میخوای دگ اینجوری نشی ... مرسی ۰🥺🥲 🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
fatemeh__۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1041 یهو بلند شدی رگ به رگ شده و گرفته چربش کن و ماساژ بده و استراحت کن و بخواب تا خوب بشه مرسی🥺🤍 🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝