2777
2789

امکان رفتن پیش روانپزشک ندارم وبرمم واقعا بهش چی بگم اون چیکار میتونه بکنه برامن؟به جز قرص سابقه چند بار خودکشی داشتم ولی نمردم به جز مسمومیت هیچ علائمی نداشتم ومامانمم در جریان نداشتم شاگرد زرنگ مدرسه م تو درسامم پسرفت کردم امروز وسط درس خوندن بدون هیچ دلیلی رفتم رگمو زدم باپوشیدن استین بلند مانع شدم مامانم بفهمه 

گیجی دیگه به جای اینکه درستو بخوونی افتخار بدست بیاری معروف بشی داری الکی الکی عمرتو حروم میکنی بوقت مردن هم خواهی مرد اونور گل و بلبل نیست واسه اونی هم که بخواد خودکشی کنه اصلا زیباست نیست از ما گفتن ... مشکلات برا همه هست فقط نوعشون با هم فرق میکنه ... دوست داشتی بگو شاید تونستیم کمک کنیم برای رفع مشکلت

گیجی دیگه به جای اینکه درستو بخوونی افتخار بدست بیاری معروف بشی داری الکی الکی عمرتو حروم میکنی بوقت ...

نمیدونم واقعا خیلی راه ها طی کردم برا درمانش ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان