2777
2789
عنوان

بچه ها ترخدا کمک کنید خیلی میترسم

220 بازدید | 21 پست

بچه ها من مریض شدم حالا اینکه سرماخوردم یا کرونا گرفتم و نمیدونم سرشب رفتم دوتا امپول زدم یکیش نوروبیون بود اون یکیو نمیدونم الان یهو از خواب پریدم با حالت تهوع شدید دست و پاهام میلرزه حس میکنم الان میمیرم چیکار کنم تاثیر امپولاست یا نه؟؟ 😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۳ بار گرونا گرفتم  هربار تب و استخون درد و کوفتگی خلاصه خیلی درد داشتم  اما ترس نداره ک ...

من یهو اومد سراغم الان میگم نکنه تاثیر امپولاست که زدم یه وقت بد نباشه حس میکنم دارم میمیرم

خیلیش تلقین و ترسه عزیزم

اره فک کنم چون یهو از خواب پریدم‌ فکرای بد اومد تو سرم یهو شروع کردم به لرزیدن وسرگیجه گرفتم حالت تهوع حس میکردم نفسم بالا نمیاد وای خیلی بدههه😭

اولی که تقویتی بود  دومی چی بود؟  میگم بیشتر به خاطر اینه که استرس داری  استرس از ...

دومی نمیدونم اسمشو اره فکر کنم بخاطر استرسه چون یهو اومد سراغم اللان با حرف بچه ها یکم اروم شدم حالم بهتر شد 

2790
2778
2791
2779
2792