2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

93 بازدید | 8 پست

یه سری مشکلات خانوادگی دارم

الآنم تو شرایط سخت اسباب کشی بودم و همسر و خانواده همه هی روی اعصاب من رژه رفتن.

هفته پیش هم pms کوفتی و من اصلا حواسم به زمانش نبود. خیلی خیلی خیلی سخت گذشت و دیروز هم طوفان به پا کردم اینقدر گریه و غر:(

حالا پشیمونم:/ مشکلات تو هفته قبل پریود انگار ضریب صد میگیرن:(((( حالا دلم برای همه می سوزه که هدف ترکشام بودن دیروز:((((((

البته مشکلاتی وجود دارن، ولی اینقدر شدید نیستن که من کل دیروز رو زار زدم زار زدم:((((

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتماً خانوادت کاری کردن که باهاشون بد رفتاری کردی خودتو سرزنش نکن دنبال مقصر هم نگرد

کاری که کردن، ولی اینقدر هم شدید نبود که اینطوری گریه زاری راه انداختم. یه لحظه امشب دلم سوخت برای بابام:(

کاری که کردن، ولی اینقدر هم شدید نبود که اینطوری گریه زاری راه انداختم. یه لحظه امشب دلم سوخت برای ب ...

من هر وقت میرم خونه مامانم با چشم گریون برمیگشتم خونم دیگه خسته شدم قیدشونو زدم داداشم تربیت نداره مامانمم یکسره طرفداری می‌کنه جونم به لبم رسیده دیگه