2777
2789
عنوان

عقد محضری

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 26 پست
قرار بود مراسم شیک بگیریم. کامل .ولی مادربزرگ شوهرم فوت کردو نشد. رو دلم نمونده. چون عروسیم خیلی باشکوه بود. وخرید عقدم
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده عمو ب بابا گفتن تا عقد نکرده نباید جهاز بفرستی.. یعنی صلاح نیست.. ماهم چند روز جلوتر عقد باید کنیم وگرنه قرار بود حنابندون عقد باشه
با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
ولی یکی ازفانتزیام این بود که عقدم باشکوه باشه وجشن. که شرایط نذاشت
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گیسو منم عقد جز فانتزیامه
با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
ی سال نیم نامزد بودم.. بابا نذاشت عقد کنم گفت اول شناخت بعد خوصله ندارم عقد باشی بگ بیا بریم بیرون و....
من عقدم مفصل بود تو خونه هم عقد کردم بعد رفتیم سالن اندازه یه عروسی رو دست بابام خرج موند الان پشیمونم اگه برگردم به عقب جشن نمیگیرم
مراقب آدمهای "آرام" زندگیتان باشید، 💠 آنهایی که "گوش" میدهند، دیرتر "غمگین" میشوند، 💠 "سخت عصبانی" میشوند، طولانی "دوستتان" دارند، 💠 کم "عاشق" میشوند، "مهربانی" را بلدند،"حواسشان" به شماست، ... 💠 "درد" را به "جان" میگیرند تا شما را "نرنجانند"،. آنها همانهایی هستند که اگر "دلشان بشکند"! فقط آرام ته نشین میشوند..وبرای همیشه کمرنگ میشوند.
عزیزم منم محضری عقد کردم خودم اصلا دوست نداشتم جشن بگیرم من حتی حنابندون هم نگرفتم چون بازم دوست نداشتم فقط ی جشن عروسی خوب گرفتیم با پولی که میخواستم برای جشن هزینه کنم وسایلی رو که دوست داشتم خریدم طوریکه وقتی خواهرشوهرام اومدن جشن جهیزیه دهنشون از خوشحالی باز مونده بود نه که وسایل گرون بگیرم نه هم چیز خوب و قیمت مناسب با دکوراسیون خوشگللللللل