2777
2789
عنوان

تاپیک های مفید

140 بازدید | 5 پست

بچه بیایین تاپیک هایی معرفی کنیم که حس کردین خیلی به دردتون خورده

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

تایپک های پس انداز، نکات اشپزی، تایپک جامع قانون جذب، تایپک های لاغری و کاهش وزن، تایپک اپرای عزیز و گرانبهای مهربان

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تایپک های پس انداز، نکات اشپزی، تایپک جامع قانون جذب، تایپک های لاغری و کاهش وزن، تایپک اپرای عزیز و ...

منم تاپیک های اپرا و دختر گران بها ، تایپک زنی که خرج نداره ، ماریا قناد رو دنبال میکنم نکات اشپزی لینکشو نداری عزیزم

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

من تاپیکای خوب به درد بخور تا حالا گزاشتم اگر دوست داری یک سری بزن😂

شما تاپیک کیک اسفنجیت امتحان شدس؟؟؟؟بنظرت کیک من چرا تو فر پفش میخوابه؟

شما تاپیک کیک اسفنجیت امتحان شدس؟؟؟؟بنظرت کیک من چرا تو فر پفش میخوابه؟

یعنی چی تو فر پفش میخوابه؟

بله عزیزم امتحان شدست خودم بار ها درست کردم برای افتتاحیه مغازه بابام و برای تولد درست کردم عالی بود

رود را ته به ابد تشنه مهتاب گذاشت، داغ لب های خودش را به دل آب گذاشت... حسین جان🥲❤️‍🩹