2777
2789
عنوان

لرزش دست

320 بازدید | 28 پست

من چند سالیه دستام میلرزه اوایل فقط وقتی استرس میگرفتم الان یک ساله حالت عادی یکم میلرزه کسی این مشکل داشته 20 سالمه یه بار رفتم دکتر گفت از استرسه چیزی نیست اما درمان داره؟کسی میدونه؟

آزمایش تیروئید بده نکنه پرکار باشه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخریش یک سال پیش بود دکتر گفت این قرص را شب اول یک هشتم بخور خوردم الهی روز بد نبینی از نصف شب دیدم وای سرم گیج می‌ره نمیتونم راه برم حالم بد بود اومدن گرفتنم بردن بیمارستان اونجا چه وضعی فکر میکردن خودکشی کردم حالا هر چی میگفتم یک هشتم یک قرص دیگه تا ظهر ام آری کردن سوزن سرم دست آخر رضایت دادم فرار کردم تا بیست چهار ساعت رو هوا بودم تا خوب سدم

هر کسی داشته دیدم درمان نداشته

درخواست دوستی میدم اگه راهی پیدا کردم بهت میگم مال من خیلی کمه  جوری نیست که بقیه متوجه بشن میخوام زودتر به فکرچاره باشم تا بدتر نشده

درخواست دوستی میدم اگه راهی پیدا کردم بهت میگم مال من خیلی کمه  جوری نیست که بقیه متوجه بشن میخ ...

باشه عزیز از منم طوری نیست که کسی بفهمه فقط یکی از دست هام هست اونم وقتی یک چیز ظریف دستم باشه 

دکتر اولی گفت اگه بخوام غیر پرانول چیز دیگه بدم عوارض داره و عوارضش بیش تره که با رفتن دکتر دوم متوجه شدم

درمان داره اما ریشه مریضیشو باید درمان بشه لرزش دست فقط یه علامته باید دید مرضش چیه

علتش چی می‌تونه باشه 

اون حالی که با خوردن یک هشتم قرص پیدا کردم از مرگ بدتر بود رو هوا بودم دیگه اصلا خودم حس نمی‌کردم 

با فلاکت رو تخت بیمارستان اونا فکر میکردم من خود کشی کردم