من چند سالیه دستام میلرزه اوایل فقط وقتی استرس میگرفتم الان یک ساله حالت عادی یکم میلرزه کسی این مشکل داشته 20 سالمه یه بار رفتم دکتر گفت از استرسه چیزی نیست اما درمان داره؟کسی میدونه؟
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آخریش یک سال پیش بود دکتر گفت این قرص را شب اول یک هشتم بخور خوردم الهی روز بد نبینی از نصف شب دیدم وای سرم گیج میره نمیتونم راه برم حالم بد بود اومدن گرفتنم بردن بیمارستان اونجا چه وضعی فکر میکردن خودکشی کردم حالا هر چی میگفتم یک هشتم یک قرص دیگه تا ظهر ام آری کردن سوزن سرم دست آخر رضایت دادم فرار کردم تا بیست چهار ساعت رو هوا بودم تا خوب سدم