2777
2789
عنوان

ریاضی یا تجربی

411 بازدید | 51 پست

بچه ها به نظرتون کدومشو برم؟؟؟کلاس نهمم امسال 

کدومش بهتره 

اگه یکیشو رفتم میشه بعدا کنکور اون یکی رو هم بدم اگه یکیش برام نیومد

مثلا اگه تجربی رفتم بعد اون رشته هایی که میخوام نیومد میتونم بعدش کنکور ریاضی بدم

چند درصد احتمالش هست که بتونم اگه کنکور اون یکی رو بدم برام بیاد

سطح علاقه ام به هر دو یکیه«تجربی یه کوچولو بیشتر😁»و شنیدم برای مهاجرت ریاضی بهتره

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
منم مث تو بودم تصمیم گرفتم برم تجربی

الان راضی؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نمیشه کنکور دوتا رشته نظری رو باهم بدی 

بشین فکر کن ببین از شغل آینده ات چی میخوای؛با اعداد کنار میای؟وقتی ریاضی میخونی تمرکز داری؟

یا علوم و بدن انسان رو دوست داری؟

من خودم انتخابم ریاضیه

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
هنو نهمم🥲🖐😂 در آینده

😂😂

یه جوری گفتی گفتم کم کم الان کلاس دوازدهم باشی😂

نه نمیشه کنکور دوتا رشته نظری رو باهم بدی  بشین فکر کن ببین از شغل آینده ات چی میخوای؛با اعداد ...

تو یه سال نه مثلا نمیشه یه سال کنکور اون رو بدم سال بعدش اون یکی اگه نیومد؟؟

چند درصد احتمالش هست که تو ریاضی اگه از یه رشته دیگه بری بتونی مهندسی و رشته های خوبشو بیاری؟؟

آره ناموصن ریدم با این جمله بندیم😑😂

😂😂

تو یه سال نه مثلا نمیشه یه سال کنکور اون رو بدم سال بعدش اون یکی اگه نیومد؟؟ چند درصد احتمالش هست ک ...

ببین الان مشکلی نداره؛دیپلمت واسه هنرستان هم باشه میتونی کنکور هررشته ای خواستی بدی 

اما تا زمان شما هیچی مشخص نیست،اگه مصوبه کنکور ۱۴۰۲ تصویب بشه نه هرکس باید توی رشته ای که دیپلم گرفته کنکور بده 

درسای ریاضی واقعا از تجربی سنگین ترن؛اما قبولی کنکورش از تجربی و انسانی راحت تره کمی 

خوبی ریاصی اینه که تقریبا با هررتبه ای میتونی رشته دلخواهت رو بری؛هم رتبه ۱ میتونه بره کامپیوتر هم ۱۰۰۰۰

ولی دانشگاه تاپ بخوای بستگی به خودت داره و رشته مورد علاقت 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
ببین الان مشکلی نداره؛دیپلمت واسه هنرستان هم باشه میتونی کنکور هررشته ای خواستی بدی  اما تا زم ...

آخه خیلی دودلم نمی دونم واقعا هم تجربی رو دوس دارم هم ریاضی بعد اگه برم تجربی ممکنه اونی که میخوام نیاد برام

ریاضی هم برم خب در آینده کار نیست براش که بشه تضمین باشه 

میخوام اگه بشه برم تجربی بعد اگه برام نیومد اون رشته های که میخوام برم کنکور ریاضی بدم یه مهندسی بخونم