دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 عنوان حس ششمی 531 بازدید | 82 پست کسی حس ششمی میشناسه میخوام بهم بگم بچم سالمه قلبش تشکیل شده یانه ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 1400/11/09 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92761 دروغ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19229 اره ساامه امروز پیام میده؟ خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
aterin عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 8143 اره ساامه بنظرت دوستم جوانه قابل اعتماده؟ بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
خوشگلترین_دنیام عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 5237 اره ساامه حس ششمی ای؟ بگو مشکل من حل میشه یا اتفاق بَدِه برام میفته؟ خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇
neginraisii عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 949 اره ساامه به حاجتم میرسم اینبار؟ دین من انسانیت من است...
زهراجوووونم عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 4470 نه تورو خدا بگو برمیگرده اگه امضامو میبینی دعام کن کاربری دست منو دختر عمومه
66nazanin72 عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 8120 حس شیشمی؟ اگه آره بگو کی ازدواج میکنم؟ من حس ششم خوبه واسه بعضی چیزا ولی اینجوری تا حالا امتحان نکردم.ازدواج میکنی ولی زمانش رو نمیدونم