2777
2789
الان آنقد پر و پهن هست که ملت میگن لطفا برو خالیش کن فقط😂شده پاچه بز.کل صورتت فقط ابرو گرفته 

😂من ابروهام نرمال ولی پر دوس دارم البته صد سال سیاه نمیرفتم بکارم ولی چون موهام تو قسمت شقیقه کم شده میخوام این کاشت ابرو رو هم کنار اون بچپونم پر تر بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂من ابروهام نرمال ولی پر دوس دارم البته صد سال سیاه نمیرفتم بکارم ولی چون موهام تو قسمت شقیقه کم شد ...

نه بابا هرچیزی نرمال خوبه نرو بکار اگه ابرو داری. برا من ابروهام تو هوا بود کلا رو هم نمیخوابید واسه همین خالی‌نشون میداد رفتم کاشتم 

نه بابا هرچیزی نرمال خوبه نرو بکار اگه ابرو داری. برا من ابروهام تو هوا بود کلا رو هم نمیخوابید واسه ...

منم بالاي ابروم كامل خالي بود كه كاشت انجام دادم 

پس من هيچي نزنم به ابروهام فقط شستشوي با اب وشامپو

اره بابا فقط شست و شو با آب و صابون اونم بصورت پاشیدن با آپ پاش به ابرو نه مالیدن با دست. بعد از ۲ هفته فکر کنم خودشون یه سرم ابرو معرفی میکنن که باید  به همراه روغن زیتون شب به ابرو بمالین

ابروهای من رو ببین انگار کپک زده بود 😂😂😂😂

دردم داشت؟

میگن امپولاش که برای بیحسیه خیلی درد داره؟

اون برشی که میزنن پشت سر چی؟

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
نه بابا هرچیزی نرمال خوبه نرو بکار اگه ابرو داری. برا من ابروهام تو هوا بود کلا رو هم نمیخوابید واسه ...

ن برا من خالی نیس فقط بگم یکم ی ردیف بهش اضافه کن  ی چن تا دونم تکو توک توش کار کنه همین وگرنه ابروهام قشنگه

ن برا من خالی نیس فقط بگم یکم ی ردیف بهش اضافه کن  ی چن تا دونم تکو توک توش کار کنه همین وگرنه ...

میکم مرحله بعد باید بریم تو کار کاشت مژه.  یعنی تا آخرش هرچی مجرد باشیم کل قیافه رو تغییر میدیم. یهو چشم باز میکنیم میبینیم خودمون نمیشناسیم😂

دردم داشت؟ میگن امپولاش که برای بیحسیه خیلی درد داره؟ اون برشی که میزنن پشت سر چی؟

آمپول بی حسی خیلی درد نداره 

اون حس کندن پوست پشت سر بد وگرنه درد وحشتناک نداره همش یه لحظه است 

ولی من خیلی تا دو ماه اذیت شدم ابروهام ریخت توی ابروهام پر جوش شد خیلی ظاهر زشتی پیدا کردم بعد هم ابروهام تا دو ماه شدید میخوارید