2777
2789
واسه من کل کاشت هام ریخت تمام کاشتم ریخت سر سه ماه شروع کرد به دراومدن و بعد دو ماه کامل پر شد نگران ...

سلام عزیزم، منم ۹ روزه کاشت انجام دادم، 

این ۳ ماه که میگید کلا موهای ابروتون ریخت، چی کار کردید؟ یعنی جاشو مداد کشیدید ؟ یا همونطوری بدون ابرو بیرون میرفتید؟ 

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
ببین ریختن و نریختن ربطی به کلینیک نداره  میگم واسه من همش ریخت ولی دراومد‌  من و زندادا ...

برای شما و زنداداشتون اسم تکنسین تون چی بود عزیز؟؟

و شما خانم سومیتا بهرامی میشناسید؟؟ میگن قبلا تو کلینیک رز کار میکرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بداز سه روز رفتم حمام ولي اب نبايد به صورتم بخوره تا كشيدن بخيه كه دو هفته بداز عمل ميشه

سرتو بالا نگه دار تا آب مستقیم رو ابروهات نره ..

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
کدوم کلینیک عزیز؟؟  و از خواب و تراکم ابروتون راضی هستی؟؟

کلینیک نیک رویش، خواب ابرو که مثل ابروی خود آدم نمیشه، اما هر کی میبینه میگه عالی شده، الان ۳ ماه شد، من که خودم میگم بهترین کاری که کردم همین کاشت ابرو بوده، راحت شدمو خوشگل😍😍

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......

سلام عزیزم من ۶ روز ابرو کاشتم اون پوسته ها با شستشو میریزه هر روز با سرم شستشو ابروتو بشور من امروز آروم بعد از اینکه سرم شستشو زدم و خیس شد با ناخن آورم اون پوستهارو در آوردم

فقط يكي از ابروهام خيلي خوبه اون يكي رو خاروندم از وسط ريخته نگرانم در نياد

سلام گلم منم ۶ روز کاشتم امروز سرم شستشو زدم خیس شد قشنگ با ناخن خیلی آروم جوری که ابروهام در نیاد دلمه هارو کندم نباید میخاروندی عزیزم اونا دیگه در نمیان