2777
2789
عنوان

متاهلااااا

619 بازدید | 27 پست

خانوما بااونابیم ک با سطح پایین تر از خودشون از لحاظ مالی و فرهنگی و ...ازدواج کردین و عقاید دینی در مورد حجاب و مسائل شرعی فرق میکنی ب مشکل بر میخورین من خانواده شوهرم تازگی فک میکنن خیلی شاخ شدن برا من چک و چونه میزنن ک این برا من خیلی سخته وافعا شما اونجور مواقع چ برخوردی میکنین من دیگه نمیکشم 😶😶😬😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا در چه موردى چك و چونه زدن؟

همین حجاب و پوشش و ول خرجی زیاد بابا بخدا شوهرم چیزی نمیگف دوس بودیم ازدواج کردیم اینا انقد خوندن تو گوشش ک پوشش همسرت اینطوریه و فلانی اینو گف و ...تازگیا اینام حساس شده میگه قاپ پسرمو زدی خرش کردی اومده گرفتت بعد منی ک پدرم نمیداد 

دقیق نفهمیدم مشکلت چیه یعنی تو رو مسخره میکنن?

مسخره نکه میگم تیپ و تاپت ک اصطلاح خودشونو ب ما نمیخوره ما دختر خانم سر ب زیره با حیا میخواسم عروس ما باید از فلان حوزه و زهرمار باسه حالا ی جور میگن انگار من بی حیام😪😑

همین ولخرجیمو و پوشش و رفتارم اینا 😬😬

تو روت میگن؟اگه آره با خنده بگو وا من که از فلانی(همسرت)خواستگاری نکردم 

برا پوششتم همسرت که گفت بگو عزیزم منو پوششمو دیده بودی وشرطی برا پوشش نذاشته بودی

تو روت میگن؟اگه آره با خنده بگو وا من که از فلانی(همسرت)خواستگاری نکردم  برا پوششتم همسرت که گ ...

انگار ی ماه تو گوش خر و الان و شتر و حیوان ایه ....میخونم میگه خوب باید یکم درس کنی مراعات بکن منی ک از خیلی تفریحات بخاطرش گذشتم این مردا چقد نمک نشناسن

رابطه ات رو تا میتونی کم کن فقط شوهرت حق داره درباره پوششت نظر بده

نامزدم خوب مسلمه با اوناس هنوز میگه صبح هم ک بلند میشم مامانم تو رو میکوبه سرم زنیکه نون شبشو محتاج بودا حالا برا من شاخ سده پیرسگ

همین حجاب و پوشش و ول خرجی زیاد بابا بخدا شوهرم چیزی نمیگف دوس بودیم ازدواج کردیم اینا انقد خوندن تو ...

قاپ پسرمو زدى! 😳

بگو هر كسى يه قسمتى داره

ماهم قسمت هم بوديم

منطقى صحبت كن تا باهات منطقى رفتار كنن

✨ Fear the one who does not fear God✨
قاپ پسرمو زدى! 😳 بگو هر كسى يه قسمتى داره ماهم قسمت هم بوديم منطقى صحبت كن تا باهات منطقى رفتار ...

هنوز اون حرف بمحترمشه اگه خدا بخواد ی زمانی کارمند و فرد تحصیلکرده بود پیرسگ یکم ولی شعور نداره