2777
2789

واقعا؟ کاش حداقل عقیم میکرد😐

من فردا باید برم دوز دوم بزنم

برم بنظرتون؟

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟ کاش حداقل عقیم میکرد😐 من فردا باید برم دوز دوم بزنم برم بنظرتون؟

چرا عقیم؟

نامزدم میگه چرا زدی من بچه میخامو این حرفا.خودشم نمیره دوز سومو بزنه😹😹

چرا عقیم؟ نامزدم میگه چرا زدی من بچه میخامو این حرفا.خودشم نمیره دوز سومو بزنه😹😹

خب عقیم میکرد دیگه همسرم بچه نمیخواست

از بچه بدم میاد😂

اینطوریم بچه دار نشدنمون گردن خودش بود نه من😂

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران

من سینه هام کیست آورد پریودم بهم خورد دکتر رفتم گفت عوارض واکسن هست 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
خب عقیم میکرد دیگه همسرم بچه نمیخواست از بچه بدم میاد😂 اینطوریم بچه دار نشدنمون گردن خودش بود نه ...

ووی دلت میاد😿

من دلم دوقلو میخاد یه پسر یه دختر😿😿عاشق بچم

ووی دلت میاد😿 من دلم دوقلو میخاد یه پسر یه دختر😿😿عاشق بچم

بخدا بیشتر از ۲ ساعت نمیتونم بچه تحمل کنم😐

اگه بچه دار شم دیفن هیدرامین میدمش بخوره همش بخوابه😐😂

من سینه هام کیست آورد پریودم بهم خورد دکتر رفتم گفت عوارض واکسن هست 

برگاااام

منم پریودیم بهم خورد ولی فقط ماه اول😐

کیست سینه علائمش چیه؟

دارم میترسم که دوز دوم بزنم😐

براتون چ عوارض هایی داده مگه

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️