2777
2789
عنوان

گفت وکیله پولش

147 بازدید | 15 پست

با یه مشاور حقوقی ک میشناسم حرف زدم

میگف چند وکیل میشناسم پول اجاره دفترشو نمیتونه بده.

و وکیلای معمولی ماهی ۱۰ _۱۵ در میارن.

پنج سال طول میکشه شناخته بشن.

واقعا اینطوریه

این ک زد روحیمو داغون کرد

واقعا اینطوریه یا عمدا اینطوری گفت😐

اگ اینطوریه چرا خودمو بکشم این درسای سنگینو بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راسته 

و فکر نکن تا کنکور قبول شدی قراره ماهی ۵۰میلیون بزنن کارتت 

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

ببین دوست بابای من الان حدود ۲۰ سالی هست سابقه داره و خیلی سرشناسه ؛اما پوستش کنده شده تا الان به درآمد نسبتا خوب رسیده 

این تابو خیلی از رشته‌هاست که تا رفتی درآمد عالی داری ؛الان پزشکامون نگاه کن

بستگی داره مثلا طرف خدمات قضایی داشته باشی دفتر وکالت فرق میکنه ...یا مثلا بری نزدیک دادگاه مثلا تراکت پخش کنی برای مشاوره حقوقی و وکالت فرق میکنه... خیلی زبون بازی برای یارو کنی که وکالتش رو بگیری هم تاثیر داره..

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
بله حقوقم

منم رشتم حقوقه. اکثر وکیلا درآمدشون عالیه. آزمونش واقعا سخته و واقعا ارزششو داره بنظرم. همه از کارشون ناراضین نمیان بگن ک عالیه

آرام و اهل صحبت درباره دهه ۷۰ ک دلم بدجور براش تنگه
بنظر شما برا وکالت بیشتر کتب درسی مهمه یا کتاب قانون؟

دانشجویی؟؟

من کتابای مناسب ازمون و گرفتم

اما الان سست شدم.

چون میشنوم بعد قبولی وکلا وضع چندان خوبی ندارن .

راسته ینی؟؟

برا همین ب ارایشگری فکر میکنم😑

.

کتاب قانون اساس حقوقه

ینی تمام کتابای دیگ ،توضیح کتاب قانونه.

من ۶ ماه برا ازمون کم و بیش خوندم

اما ۵۰ روزه نمیخونم🤕

دانشجویی؟؟ من کتابای مناسب ازمون و گرفتم اما الان سست شدم. چون میشنوم بعد قبولی وکلا وضع چندان خو ...

بنظرم بخون پرستیژ وکالت خیلی بهتره.آرایشگری درسته درآمد داره اما نسبت ب وکالت هیچه. هیشکی نمیاد از شغلش تعریف کنه.من چندساله لیسانس،گرفتم

دانشجویی؟؟ من کتابای مناسب ازمون و گرفتم اما الان سست شدم. چون میشنوم بعد قبولی وکلا وضع چندان خو ...

دوست من برا چند هکتار زمین ۱۵تومن داد ی وکیل بخاطر۳جلسه دادگاه.اتفاقا وضعشون خیلی خوبه