2777
2789

سن پایین از نظر شما ینی چند

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخاست

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
ازدواج نکردم ولی از ۱۳ سالگی با یکی هستم الان هم ۲۲ یالنه آره دلم میخواد 

چقدر رابطه پایداری

خب ب نظرت ب اردواج ختم میشه؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

١٨سالگى ازدواج كردم،همون موقع دلم ميخواست يكم ديرتر ازدواج ميكردم ولى الان اصلا برام مهم نيست و خيلي هم راضيم،٢١سالمه

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
چقدر رابطه پایداری خب ب نظرت ب اردواج ختم میشه؟

اره خیلی و قراره هنوزم باشه 

آره قراره تا آخر این ماه هم بریم و زندگی کنیم با هم البته یعتی تو یه شهر باشیم اون یه شهر دیگه نباشه یا به کشور دیگه اونجوری همش تو یه شهریم و بعدش هم ازدواج 

من ۲۰ سالگی ازدواج کردم و الان چند ماهی میشه که خونه خودمونیم دوس داشتم‌دیر تر میبود ولی نمیشد به همسرم که الانم ۳۱ سالشه بگم برو ۵ سال دیگه بیا😂

منم دوس نداشتم زود ازدواج کنم ولی خب اینجوری شد به نظر من قسمت هرچی باشه همون میشه نمیشه واسش برنامه ریزی داشت🙂

من هجده سالگی ازدواج کردم، راضیم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
2790
2778
2791
2779
2792