2777
2789
نه برای مارو همه چیزو خانواده بیچارم خریدن بازم یه عالمه زبون داره

وای چقدر بی شعوره شوهرت ناراحت نشی

باز آمد شوهر بی بهانه، با ادایی کودکانه، هیکلی چون استوانه می کند غر غر به خانه، یادم اید روز اول، گردنش کج، دست و پا شل . پیش بابا موش میشد سر خیس تا گوش میشد . دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک، شاد و چابک. چشمهایم همچو اهو، عطر موهایم چو شب بو . می شنیدم از لب او حرفایی همچو جادو : من غلام خانه زادت، جان دهم هر دم به یادت، گر نیایی خانه ی من می گریزد روحم از تن . بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همان جا . شد به پا جشن عروسی کیک و شام و دیده بوسی . بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم . قسمتم یک مرد جانی ، اندکی لوس و روانی ، بی اراده همچو یابو، پرخور و مغرور و پر رو . بشنو از من جان خواهر، هر که کرد این دوره شوهر ؛ خاک بر سر گشت و حیران . شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدها شوهرتون خیلی بی شخصیته یعنی چی!  همین هایی هم که خریدن لطف کردن هیچ وظیفه ایی نداشتن ...

آره واقعا خیلی احمق،منم بهش گفتم باید تشکر کنی میگه منت نزار سر من،خانوادم همه چیز گرفتن من خودم گفتم کمد نگیر به خدا جا ندارم،

خسته ترینم
انقد گریه کردم همین الانم دارم اشک میریزم،خر دیگه خانواده من بندخداها همه چیز گرفتن فقط برای کمد جا ...

ببین بهت حق میدم خیلی ناراحت بشی از رفتارش.

اما حتما جلوش بایست‌.

بگو‌خونه بزرگ نگیری میگم تموم سیسمونی رو برگردونن.

وقتی انقد شعور نداره ،نباید زن باردار رو اذیت کرد توام کوتاه نیا.

جدیت داشته باش وگرنه پس فردا تو تربیت بچه ت هم دخالت میکنن

ببین بهت حق میدم خیلی ناراحت بشی از رفتارش. اما حتما جلوش بایست‌. بگو‌خونه بزرگ نگیری میگم تموم سی ...

زنگ زده به خواهرش میگه اینا کمد نگرفتن،خواهرش زنگ زد به من میگه گریه نکن عیبی نداره ما میدونیم جا ندارید

خسته ترینم
زنگ زده به خواهرش میگه اینا کمد نگرفتن،خواهرش زنگ زد به من میگه گریه نکن عیبی نداره ما میدونیم جا ند ...

به خواهرش بگو خیلی ناراحتم از دستش. پدر مادر من لطف کردن اینا رو هم خریدن .

از لحاظ قانونی و شرعی پدر مادرت هیچ وظیفه ای ندارن. ولی شوهرت رو ادب کن.

بهش بگو بااااااااااااااید خونه رو عوض کنی. بگو به خانوادم میگم چقدر بی ادب و گستاخی

به خواهرش بگو خیلی ناراحتم از دستش. پدر مادر من لطف کردن اینا رو هم خریدن . از لحاظ قانونی و شرعی پ ...

خیلی بی شخصیت،لیاقت این همه مهربونی و خوبی پدر و مادر من و نداره،خیلی حالم بد انقد اشک ریختم الانم دارم گریه میکنم

خسته ترینم