2777
2789
عنوان

میگن تیپت مثل ...😒😒😒😑😑😑😱😱

215 بازدید | 10 پست

من نمیدونم چی بپوشم چیکار کنم که بهم بگن باکلاس ! یه زمانی مامانم دانشگاه میرفت و تو اون مدت چندتا خانوم صمیمی شده بود و نمیگفت اما خجالت میکشید منو نشونشون بده . هنوزم باهاشون دوسته البته . میومد میگفت بچه ی فلانی تیزهوشه دختر فلانی چادرش تا وسط صورتش میاد نمیدونم دختر فلانی باکلاسه تیپ میزنه ! من اونموقع ۹ سالم بود خیلی ام ساده بودم هیچ ارتباط اجتماعی هم نداشتم هیچ لباسی هم نداشتم ! هنوزم البته باعث میشم دیگران از بودن من خجالت بکشن یبار میگن آرایش نکن آبرومونو میبری یبار میگن آرایش کن تیپت باکلاس نیست ! خب من عمل ندارم مثل دخترای خیلی بی کلاسم لباس گرون ندارم قرتی نیستم همه از وجود من خجالت میکشن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢🥺🥺🥺🥺🥀💔🥀💔💔💔💔

الان چند سالته؟ 

من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ، کس نمیگیرد بدین بالا نشینی ها  در راه شناخت دین هستم و تیکرم برای اونه ( دیدن این فیلم جرم است) رو حتما ببینید خواهرانه بهتون پیشنهاد میکنم من اصلا مذهبی نیستم من فقط به خالقم معتقدم انقدر درگیر پول جمع کردن شدیم که داشتم فکر میکردم چند نفرمون امام حسین و به سکه ی طلا میفروشیم!!! فرق ما با مردم جاهل اون زمان چی هست؟ نیاز جنسی داری؟ امکان ازدواج نیست؟ هر منطقی میگه یه طوری باید تخلیه ش کنی یا این ک عذاب بکشی، خدا تو قرآن میگه تو پاکدامن باش من تو رو از درون بی نیاز میکنم، آقا مگه من درون تو اون میل جنسی رو نذاشتم؟ خودم میدونم چطوری تو رو آروم کنم اگه عفیف باشی🤗 دوست داری همسرت پاکدامن باشه در آینده؟ خدا تو قرآن میگه خوب ها رو نصیب خوب ها میکنم بد ها رو نصیب بد ها، اگه میخوای شوهرت یا زنت عفیف باشه، باید خودت پاک باشی، نمیشه همه چرخ هاتو بزنی بگی بعد ازدواج همه رو قیچی میکنم😉کاربری قبلا دست دو نفر بوده و من سومی هستم 😇💐

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه نیازی ب عمل هست نه لباس گرون

فقط باید استایلت رو بشناسی و طبق اون لباس بپوشی همین

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

مشکلت اینه هر کی هرچی میگی میخوای همونطور تیپ بزنی

خوشتیپ و خوش پوش بودنم به لباس گرون و عملی بودنو و قرتی بودن نیست

میتونی لباس ساده بپوش شلوار ساده بپوشی و همیشه مرتب و خوش بو باشه لباست

خط اتو لباسات انگشت ببره

کفشت همیشه واکس زده و تمیز باشه

تو هرجوری که خودت دوست داری تیپ بزن به بقیه کار نداشته باش

مشکلت اینه هر کی هرچی میگی میخوای همونطور تیپ بزنی خوشتیپ و خوش پوش بودنم به لباس گرون و عملی بودنو ...

همینطوری هم هستم ولی اونا انتظار مانتو مث پولدارا و آرایش،و عمل دارن