2777
2789
عنوان

سرکتاب رایگان کسی میخواد و دعا

17059 بازدید | 16 پست

دیشب با کاربری دیکه پست کردم سرکتاب و دعا و رایگان ک نی نی سایت نمیدونم چرا کاربری منو معلق کرد 

شاید به خاطره درخواست زیاده 

دوستان ماهی چندین بار سرکتاب و دعا رایگان انجام میدم کسی خواست به ایدی تلگرام a1370000a

یا پیج اینستا eltemasedoa01

کلا روز های دیگه هم پولی اصلا انجام نمیشه فقط برای اینکه کسی ک واقعا مشگل داره مشکلش توکل بخدا حل بشه 

لطفا درخواست برای تفریح ندیددرخواست زیاد بزارید کسی ک واقعا مشگل داره به دردش بخوره 

اینجا هیچ درخواستی ندید لطفا ک دوباره معلق نشه 

فقط عجله نکنید تا دونه دونه جواب بگیرید 

التماس دعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به تعداد درخواست نداره 

برات گزارش زدن 

این کار ممنوعه 

به‌خصوص  که شما مرد هستید 

نی نی یار هم تذکر دادن 

که کاربرا حتی برای حس ششم به کاربرای مرد پیام ندن 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

سلام تو روخدا سرکتاب باز نکنید دوستان شیاطین و وارد زندگیتون نکنید به خدا مشکلاتتون زیاد میشه انگا ...

سلام چرا ؟؟

چطور مگه

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
سلام چرا ؟؟ چطور مگه

عزیز دلم اینجور آدمها معلوم نیست کارشون رحمانی هست یا شیطانی

با یه سرکتاب شیاطین نظرشون جلب میشه میان داخل زندگیتون و دمار از زندگیتون درمیارن

اگه رایگان باشه که بدتر از وجودتون استفاده میکنن کم. کم بیماریهای لاعلاج میگیرین که خودتون میگین. کاش انجام ندادخ بودم

عزیز دلم اینجور آدمها معلوم نیست کارشون رحمانی هست یا شیطانی با یه سرکتاب شیاطین نظرشون جلب میشه می ...

ممنونم خب تااسمم ندونه ک نمیشه

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»