2777
2789
خب تو جهان هزار نوع دین مختلف وجود داره همه که شیعه نیستن اهل بیت رو بشناسن،مثلا هند که خیلی هاشون ح ...

همه مردم که از یک پدر و مادر نیستن مهمه که احترام به پدر و مادرشون بزارن تو دین هم همینه باید پایبندبه دینت باشی  و انسان خوبی باشی

دل را  به حریم عشق بسپار و برو فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست

سلام

من دو سه هفته س که این تاپیکو اتفاقی پیدا کردم و از اول تا اینجا کامل خوندم.

واقعا تاثیرگذار بود.

من خیلی کاهل نماز بودم.

و متاسفانه انقد که توی گروه های تلگرامی بحث های آدم های مخالف دین رو میخوندم کم کم یقینم به اعتقاداتم هم داشت در من کمرنگ میشد.

به لطف این تاپیک واقعا دوباره اعتقاداتم برام اثبات شد.

از روز تولد حضرت علی ع دوباره شروع کردم به خوندن نمازام.

خودم هم باورم نمیشه که حتی برای نماز صبح براحتی بیدار میشم.

خدایا شکرت

خدایا بهم توفیق بده این راهو ادامه بدم.

خدایا بهم سعادت بده برم امسال کربلای امام حسینت.

خیلی به نور معنویتی که فقط و فقط در کره ی زمین، توی کربلا پیدا میشه احتیاج دارم..

بیچاره اون که حرم رو ندیده...بیچاره تر اون که دید کربلاتو  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من حدود ۴ ماه بعد از فوت پدربزرگ پدریم عقد کردم.

همسرم هم برادرزاده ی همین پدربزرگ هستن.

یعنی همسرم، پسرعموی پدرم هستن.

همون روزای خواستگاری و عقدم، خواب پدربزرگمو دیدم.

حالت چهارزانو نشسته بودن توی خونه مون. با کت و شلوار. یه کم جوون تر از زمان فوتشون بودن. و خوشحال بودن و لبخند میزدن. توی خونه مون مهمونی بود انگار. چند نفر بزرگترا نشسته بودن شبیه مجلس بله برون یا عقد.

من تو خواب میدونستم که فوت کردن.

و فقط من می دیدمشون. بقیه نمی دیدن.

پریدم بغلشون محکم بغلشون کردم و کلی گریه میکردم، گفتم واااای مگه شما نمرده بودین؟

با لبخند خیلی مهربونی گفت چرا، درسته، ولی الان فقط اومدم که سر عقد شماها باشم. میخواستم تو عقدتون منم بوده باشم.

انقد تو خواب گریه کردم و خوشحال شدم.

هنوزم که هنوزه بعد از ۱۶ سال هروقت تعریفش میکنم گریه م میگیره.

خوشحال بود از ازدواج نوه ش با برادرزاده ش  

سلام من دو سه هفته س که این تاپیکو اتفاقی پیدا کردم و از اول تا اینجا کامل خوندم. واقعا تاثیرگذار ...

سلام عزیزم

خداروهزاران مرتبه شکر که راهتو پیدا کردی

خدا چقدر دوستت داشته که این تاپیکو سرراهت گذاشت.

از گوگل برنامه زندگی پس از زندگی هم دانلود کن ببین،به بزرگی و عظمت خدا بیشتر پی میبری.

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
من حدود ۴ ماه بعد از فوت پدربزرگ پدریم عقد کردم. همسرم هم برادرزاده ی همین پدربزرگ هستن. یعنی همسر ...

خدا بیامرزتش🖤

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
سلام عزیزم خداروهزاران مرتبه شکر که راهتو پیدا کردی خدا چقدر دوستت داشته که این تاپیکو سرراهت گذاش ...

ممنون از توجه شما

زندگی پس از زندگی رو تقریبا کامل دیدم ماه رمضونا.

خیلی دوسش دارم   

نفهمیدم چی رو گفتند بگو و شما لازم نمیدیدی؟ منظورشون از اینکه تکلیفت نوشتنه شاید این باشه که هر چی ...

عزیزم شماره این حاج آقا به من میدی؟ بلد نیستم درخواست دوستی بدم

یا رب

سلام تاپیکش زدم بسته است

سلام.متاسفانه کسانی که دوست نداشتن گزارش زدن ترکید

تلنگر#  

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

سلام من خیلی خواب مرده میاد تو خوابم یکش خواب مادر بزرگم گفتمش میای باهم بریم خونمون گفت ن نمیتونم بچه هامو ول کنم چند بار تو خواب میومد گفتمش تو مگه نمردی گفت ن من زنده ام خواب خاله میبینم باز هم خیلی شاداب وقشنگ بود با اینکه با سرطان مرد یه بار خواب دیدم مادر بزرگم تو قربستون یه اتاق خاکی بدون هیچ حصیر آماده کرده وگفت این برای مادرته میخاد بیاد پیشم خیلی اتاقش بد بود پر از خاک حتی گفتم این چه اتاقیه 

چطور میتونه توش زندگی کنه خواب برادرمو  دیدم گفت برام مهمون اومده این جنازه تازه اوردن اشاره کردب قبر پسر عموم داد جون بود در اثر کرونا فوت کرد 

چند بار تو خواب از پسر عموم در مورد محرم ازش پرسیدم گفت عزاداریه ما خیلی بهتر از شماس خیلی خوب عزاداری امام حسین میکنم یه بار دیگه اومد تو خوابم گفتمش تو اونجا خوبی جات خوبه گفت خیلی گفتمش وقتی عزراییل دیدی نترسیدی گفت ن اصلا اشاره داد ب جفتش گفت ایناهاش گفتم دیدیش گفت اره اینا نگاه کردم هیچی ب بغل دستیش چیزی ندیدم ولی مثل یه حرارت یه انرژی بغل دستش بود

پسرم ودخترم تمام هستی من