2777
2789
چی بگم والا  جدیدا به این نتیجه رسیدم که انسانها بعداز مرگشون تو کالبد کس دیگه ای میرن مگه نمی ...

مهتاج جان 

سلام

من برداشت خودم رو میگم 

من میگم 

آدم ها قسمتی از خدا هستند. انگار تکثیر شده ی خداییم، می آییم به دنیا و وظیفه مون اینه که خدای درون مون رو پرورش بدیم و رشدش بدیم، ولی خیلی وقت ها اینکارو نمی کنیم و از خدای درون مون فاصله می گیریم، گاهی کلا یه راه دیگه میریم واسه خودمون، هر چقدر خدای درونت‌ رو بهتر و بهتر رشد بدی، به جاودانگی( که اصل ذات خداست) نزدیکتر میشی،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدرامضات خوده منه.باهاش زندگی میکنی هنوز؟

بله متاسفانه هنوز زندگی میکنم.

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
منم ازشوهرموهرزه هایی که باهاش بودن ومادرش نمیگذرم مگه قتل فقط یه چاقوست که بکنی توشکم کسی .روحموکشت ...

دقیقا👌

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............

بچه ها 

آدم ها رو از ته قلب تون ببخشید.

زندگی من واقعا یک افسانه ست، 

اگه تعریفش کنم ، میگید دروغه، اینا داستانه  . شاید جزو غم انگیزترین زندگی نامه هایی بشه که شنیدید.

حتی نزدیک ترین آدم زندگیم   رفت گزینش ، برام چند صفحه نوشت ، تهمت هایی که روحم هم خبر نداشت. تربیت معلم مردود اخلاقی شدم. 

سال بعد بیشتر درس خوندم ، یه رشته فوق العاده عالی قبول شدم، از همون ترم اول استخدام شدم، حقوق بالا ، 

یه رشته ناب‌ قبول شدم( خدا خیلی حواسش به بنده هاش هست) اون آقای به ظاهر مومن ، که باعث مشکل برام شدند، فوت شدند، مرتب به خواب اطرافیان میرن، توی آتیشند، و شرایط بد، من از صمیم قلبم بخشیدمش‌. 

نمی دونم حق کی گردنشون هست 

خدا از سر تقصیراتشون‌ بگذره، آمین یا رب العالمین.  

من رویای صادقانه زیاد میبینم مامانمم هر اتفاقی بخواد بیافته رو جلوتر میبینه عینش اتفاق می افته 

من فقط روح مادر بزرگم وقتی من یا پسرم مریض بشیم تو خواب میبینم و اگه پسرم تب کنه مثلا خواب میبینم نشسته بالای سرش میگه ببین بچه تب داره من استرس ک میگیرم برم ببینم از خواب میپرم

یه بارم سر بارداری پسرم بودم فک کنم ۵ ماهم بود ظهر بود خوابم برد  خواب یکی از همکلاسیام که از ...

ما قبلا حلقه ی صالحین میرفتیم بعد این مسئولش یه خانم خیلی مذهبی بود و خیلی حرفای خوب و جالبی میزد مثلا میگفت ممکنه یه نفر مثلا قرار باشه ۳۰سال عمر کنه ولی صلوات زیاد بفرسته خدا عمرشو طولانی میکنه بخاطر صلوات میگفت صلوات زیاد بفرستین که عمرتون بلند بشه نمیدونم چقد حقیقت داره ولی صلوات بفرستین ان شاءالله که عمر بلند و باعزتی داشته باشید

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.

مادربزرگم خیلی نماز خون و قرآن خون بود 

خیلی مومن بود نماز شب میخوند 

پنجشنبه ها برای همه امواتش قرآن میخوند

وقتی فوت شد همون شب عمه ام توی خواب دیده بود یه اتاقی هست مادربزرگم یه صندلی گذاشته نشسته وسط اتاق و کل اتاق کف دیوار سقف همه آیات قرآن نوشته شده 

اینویادم رفت بگم وقتی دخترم کوچیک بودخواب دیدم توخیابون یه اخوندداره راه میره پشت سرشم ده بیستابچه توهرسنی بودن یکی ۵سالش بودیکی ۱۰سالش بودمنم توپیاده روداشتم راه میرفتم  کف زمین یه پنجره کوچیک هست نگاه کردم دیدم یه اتاقه داخلش فرشه پشتی گذاشتن بعدش که نگاه کردم پاموباعرض زیادبازکردم ردشدم که نیفتم توش وقتی بیدارشدم فهمیدم شایدقبربوده اگه پامومیذاشتم روی پنجره می افتادم توش

اسی تاپیکت رو تازه دیدم یاد یه چیزی افتادم گفتم بگم البته زیاد به موضوع تاپیک نزدیک نیست ولی حالا میگم 

پدربزرگم ۳ ساله که فوت کرده منم تو این ۳ سال هیچ وقت خوابش رو ندیدم تا اینکه یه روز که کلاس انلاین هم داشتم خواب دیدم پدربزرگم داشت با مامانم و خالم راجب یه چیزی حرف میزدن بعد من یهو اونجا ضاهر شدم پدر بزرگم منو دید بهم گفت تو اینجا چیکار میکنی الان نباید اینجا باشی بیدار شو  معلمت داره صدات میزنه یهو از خواب پریدم دیدم واقعا کلاسم شروع شده و من خواب موندم رفتم تو گروه کلاس دیدم معلمم ۳ بار صدام زده