2777
2789
چطوری تونستی ببخشی یکی بلای بدتر از واسه تو سرم اورد حلالیت خواست زبونی گفتم حلال ولی قلبم پر درده ب ...

من دوماه دیگه میشم ۲۶ساله تقریبا ۹,۱۰سال میگذره ،من یه دختر شاد پرازامید به زندگی بودم،با اون حرفاش وکارش منو کشت مگه مردن فقط مردنه جسمه .همون موقع شکایتم کردیم ولی مدرکی نبود زمستون بود هی میرفتیم دادگاه یه بار با مامانم نشستیم تو خیابون گریه کردیم،قضیه ربطی به خواهرم نداشت ولی شوهرش بهونه کرده طلاقش داد ، مامانم داغون شد ،بابام پیرشد ، من اونقدر که برای مامانم ناراحت بودم برای خودم نبودم ، چندبار سایت عکس چشام گذاشتم خیلیا گفتن چشات یه غمی داره، گذشت خواهرم ازدواج کرده خوشبخته ،منم وضعیتم خوبه ولی درد هیچی اونی نشد که آرزو داشتم، غمش همیشه تو دلمه، هیچوقت نیومد حلالیت بگیره زنده بود ،وقتی مرد تو دلم گفتم حالت نکردم ،اون روز که اومدم تایپک خونه مادرم بودم دایم تازه فوت کرده بود ، گفتن ببخش دوستان دلم نرم شد بخشیدم ولی گفتم خدا هم دست منو بگیر ،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😥😥نمیتونم خودمو راضی کنم

سلام خواهر گلم میدونم حق دارید میدونم دلتون خیلی شکسته میدونم حتما شب وروز ای زیادی زجر کشیدین بخاطر حرف یا عمل اون شخص عزیزدلم خواهش میکنم ازتون ببخشید وحلالش کنید چون ما ادما همه جایز الخطا هستیم واگر اون فرد مطمن بود بخاطر رنجاندن شما آنقدر عذاب میکشه قطعا اینکار نمیکرد خواهر عزیزم ببخشید بخاطر خدا انشاءالله خدا هم جبران کنه مهربونتون  رو ببینید ما بنده ها چقدر خدارو بخاطر کارای بد ناراحت میکنیم بازم امید ببخشش داریم واون با مهرش میبخشه بخاطر مهربونی خود خدا ببخش

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

من وقتی مجرد بودم و خیلی معصوم بودم خداییش کم سن بودم عمویی دارم ک خیلی ساله فوت شدن اومدن تو خابم و من جلوی ایشون چادر مشکی سرم کردم تو خاب گفتم عمو مگه تو بهم محرم نیستی گفت ن سرت کن بعد صبحش تو چند تعبیر خواب دیدم نوشته بود چادر پوشیدن دختر مجرد ازدواجه و من ازدواج کردم ی چند روز بعدش خاستگاری داشتم یکسال میومد و میرفت بابام راضی نبود و بعد ی مدت دوباره خاب عموم رو دیدم گفتم عمو تعبیر خواب رو دیدم چادر پوشیدن ازدواج بود چقد خوب بهم گفتی همونجا عموم ی چادر سفید در اورد گفت اینو بپوش اون سیاهو در بیار گفتم چرا گفت این ازدواج سیاهه و عاقبتش تو چادر بعدیه ک سرت میکنی چند روز بعد این خاب ی شب وقتی خونه مامانم بودم رفتم خونه م دیدم همسرم اومده کل خونه رو خالی کرده برده فروخته داد جای قرض هاش ب ساقی هاش و جدا شدم

حالا ب امید خدا چادر سفیدی ک بهم داد ازدواج دومم خیلی خوبه ولی چون مریضم همش میگم میشه دوباره بیاد تو خابم برام نشونه ای بیاره خوب میشم یا ن

همیشه تو وضعیت بدیه، یه بار تو قبرش بود ولی باز بود قبرش آتیش میبارید از آسمون فقط رو قبراون ،جای دی ...

اگه ناراحت نشی میشه بگی چه تهمتی لخت زده حساس شدم فقط میخام بدونم تا ماهم همون گناه مرتکب نشیم 

عزیزم پست های بدی گفتم بخشیدم

خدارو هزاران مرتبه شکر عزبزم الهی بحق کرم ولطف خدا دلتون هزاران هزار برابر شاد بشه عزیزدلم خواهر گلم خیر دو دنیا روزی عمر وقیامتتون باشه 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
یه روزم ماها میمیریم و میر یم تو خواب اینو اون 😢

وای ی جوری شدم🥲

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
نمیشید مطمئن باش ، خجالت میکشم بگم 

باش راحت باشید اما حس کنجکاوی من گل کرده بود چون من لا جاریم خیلی اختلاف داریم هم اون منو اذیت کرده هم من اون من میگم مقصر جاریم هس اون میگه م مقصر من هستم البته اینو هم بگم ک جاریم ب دروغ از من خیلی ب شوهرش بدگویب نکرده و منم جوابش دادم اما بازم حس میکنم حق الناس گردنه

یه بارم سر بارداری پسرم بودم فک کنم ۵ ماهم بود ظهر بود خوابم برد  خواب یکی از همکلاسیام که از ...

دختر ناراحت و نگران نباش عزیزم، من خاله بابام 7سال پیش خواب دیده بود بهش میگن تو فقط 40 روز از عمرت مونده، بعد اینم اون 40 روز رو شمرد، ولی هیچی هم نشد 

خودتو نگران نکن، عمر رو فقط خدا میدونه کی تموم میشه

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐