2777
2789
عنوان

امیکرون گرفتم از اون روز 😖😖😣

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 41 پست
خیلی زیاد شده.همه محدودیتاهم برداشتن.واکسن زده و نزده هم میگیرن.خواهشا نذارین بچه ها برن مدرسه مقاوم ...

محدودیت هاروهم برندارن باز مردم رعایت نمیکنن بااین دورهمی های بیخودی کرونا هست که هست ...اعصابم خورد میشه اگه نری اونقدر گلایه میکنن چرانیومدی و...نمیشه نرفت شربه پا میکنن بنظرم مدرسه بهتره من بچه م کوچیکه خیلی از بزرگترای فامیل رعایت میکنه تومدرسه اما همین هفته میبینم همه جمع شدن چندتاشون از مریضی نمیتونن راه برن بابا خب انصافم خوب چیزیه مریض هستید مهمونی رفتن ومهمون دعوت کردنتون بازور چه صیغه ایه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محدودیت هاروهم برندارن باز مردم رعایت نمیکنن بااین دورهمی های بیخودی کرونا هست که هست ...اعصابم خورد ...

دختر عموم. توی مدرسه گرفته بااینکه اصلاماسکشو برنداشته همکلاسیش مریض بوده اومده مدرسه🙁

محدودیت هاروهم برندارن باز مردم رعایت نمیکنن بااین دورهمی های بیخودی کرونا هست که هست ...اعصابم خورد ...

خدا نکنه ادم گیر همچین ادمایی بی ملاحظه ای بیفته

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
داره بیداد میکنه ... چرا مدارس رو غیر حضوری نمی کنن😪

منم میرم 😖😣

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
منم گرفتم دقیقا همین حالات رو دارم ولی اصلا نمیتونم پاهامو تکون بدم

من تازه یکی دو روزه علایم دارم

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم

خیلی ها نمیرن نمیان.یکیش خود من ب همه هم میگم بخاطر کرونا جایی نمیرم کسی هم نمیاد مدیون کسی نشم.

منم میرم 😖😣

درخاست روقبول میکنی؟ 

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
درخاست روقبول میکنی؟ 

باشه

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
مگه چ علائمی داشتی ک متوجه شدی؟ آخه منم چندروزه یه سری علائم دارم یعنی کروناست؟؟؟ خطرناکه؟؟؟ باید بر ...

اره عزیزم حتما برو دکتر من گلودرد و بدن درد و حالت تهوع داشتم

نه صدای خستم♪` نه نوای رازقی ♪`نه همه گلایہ ها♪`نه گل شقایقی♪`