نرگسrf مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 406 عنوان خانوم های سزارینی ی سوال !!! 153 بازدید | 33 پست بعد از عمل تا چند روز و هر چند ساعت برای کنترل دردتون از شیاف و مسکن استفاده کردین؟ الهی ک خدا به وقتش نی نی سالم بهمون بده 1400/11/09 | 13:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gjjhvcffh عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 2436 بعد سزارین روز اول هر چهار ساعت یک بار استفاده میکردم روز دوم سوم هر ۶ ساعت ساعت رها
راحیلللللللللللللللل عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 3994 فقط بعداز زایمان توهمون بیمارستان دوتا شیاف گذاشتن واسم یه پمپ درد بهم وصل بوددیگ فرداش هیچ مسکنی مصرف نکردم چون دردی نداشتم
نرگسrf مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 406 فقط بعداز زایمان توهمون بیمارستان دوتا شیاف گذاشتن واسم یه پمپ درد بهم وصل بود دیگ فرداش هیچ مسکنی ... چ عالی!یعنی پمپ درد این اثر رو داشت ک مسکن مصرف نکردین روز های بعد یا عمل دکتر و بدنتون خوب خواب داد؟ الهی ک خدا به وقتش نی نی سالم بهمون بده
نرگسrf مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 406 پمپ درد و حتما بگیر پم درد فقط برای همون ۱۰ ساعت جواب میده شنیدم ک میگن همون موقع هم درد زیاد نیست بخاطر بی حسی الهی ک خدا به وقتش نی نی سالم بهمون بده
راحیلللللللللللللللل عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 3994 چ عالی! یعنی پمپ درد این اثر رو داشت ک مسکن مصرف نکردین روز های بعد یا عمل دکتر و بدنتون خوب خواب د ... ن پمپ درد واسه همونروزه خودم ازشون خواستم چون مبلغ جداگانه میگیرن 600 گرفت جداولی درد همون روزو میندازه ربطی ب روزای دیگ. ندارهمن از سزارینم خیلی راضی بودم فقط چهارساعت بعداز زایمان درد داشتم شبش خودم پاشیدم بچمو میگردوندم تو اتاق بیمارستان
نرگسrf مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 406 بعد سزارین روز اول هر چهار ساعت یک بار استفاده میکردم روز دوم سوم هر ۶ ساعت ساعت پهلو به پهلو شدن و نشستن بلند شدن تا چند روز درد داشین الهی ک خدا به وقتش نی نی سالم بهمون بده
راحیلللللللللللللللل عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 3994 چ عالی! یعنی پمپ درد این اثر رو داشت ک مسکن مصرف نکردین روز های بعد یا عمل دکتر و بدنتون خوب خواب د ... دکتر و بدنم خوب بود
نرگسrf مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 406 ن پمپ درد واسه همونروزه خودم ازشون خواستم چون مبلغ جداگانه میگیرن 600 گرفت جدا ولی درد همون روزو ... دکتر و بیمارستانتون خصوصی بود؟ الهی ک خدا به وقتش نی نی سالم بهمون بده
هییما عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 1803 من ک ۳ روزه پا شدم کاراموکردم، پمپ درد هم نمیدونم چیه، آخر شبی ک بیمارستان بودم خانمه میخواست شیاف بده، گفتم نمیخوام خوبم
راحیلللللللللللللللل عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 3994 پم درد فقط برای همون ۱۰ ساعت جواب میده شنیدم ک میگن همون موقع هم درد زیاد نیست بخاطر بی حسی بی حسی بعداز نیم ساعت ک رفتی ریکاوری از بین میره یه درد شدیدی میاد سراغت من با پمپ دردم هنوز درد داشتم
راحیلللللللللللللللل عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 3994 ولی دردش فقط تا وقتیه ک خوابیدیپاشی راه بری درد میوفته
نرگسrf مدیر استارتر عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 406 من ک ۳ روزه پا شدم کاراموکردم، پمپ درد هم نمیدونم چیه، آخر شبی ک بیمارستان بودم خانمه میخواست شیاف ... چقد خوب پس کلن بعد از مرخص شدن شیاف مصرف نکردین؟خم و راست شدن و نشستن سخته بعد عمل؟ الهی ک خدا به وقتش نی نی سالم بهمون بده