2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=224436176]من 5 ساله پارسیانم باید ببینید چند ساله قرار داد بستید  مثلا بیمه ایران شوهر خالم بعد از 15 سا ...[/QUOTE

ده ساله می خوام بردارم. نوشته بعد ده سال 89 میلیون می ده. ده سال دیگه 89 تومن هیچی نیست 

[QUOTE=224436176]من 5 ساله پارسیانم باید ببینید چند ساله قرار داد بستید  مثلا بیمه ایران شوهر خ ...

خب دیگه بستگی به اینکه کدوم بیمه هستید و دریافتی ها فرق میکنه 

و اینکه زودتر از موعود قسط ها رو پرداخت کنید تا اندوخته هاتون بیشتر بشه در ضمن بعد از 5 سال تازه سود اوریش بیشتر میشه 

ماهی چقدر قسط میدید؟

خب دیگه بستگی به اینکه کدوم بیمه هستید و دریافتی ها فرق میکنه  و اینکه زودتر از موعود قسط ها ر ...

ماهی 200 بود. الان شده 250. بیمه پاسارگاد هستم. ولی فکر می کنم آدم ضرر می کنه. فکر کن ده سال دیگه 89 تومن بدن با این تورم 89 م یه کیک و نوشابه میشه

ماهی 200 بود. الان شده 250. بیمه پاسارگاد هستم. ولی فکر می کنم آدم ضرر می کنه. فکر کن ده سال دیگه 89 ...

خب ببینید الانم با 250 تومن چیزی بهتون نمیدن 

من پارسال سالی 5 میلیون میدادم امسال خودم رفتم گفتم میخوام 8 تومن بدم 

اگه فکر میکنید به دردتون نمیخوره ندید ولی اگه قطع کنید هیچی دیگه بهتون نمیدن و پولی که تا الان دادید رو میخورن میره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز