باردار بودین منم روژان سه روز قبل موعد زدم منفی شد فردا موعدمه حالم گرفته شد
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بایدصبرکنی ۱هفته بدبزنی .من ک ۵۰ .۶۰ تومن بی بی زدم منفی.ایشالله ک میشی اعلایم نداری
تا سه چهار روز پیش درد تخمدان داشتم زیر دلم هم درد میکرد خیلی زیاد الان نه
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
حساس داغی بدن نداری یامعدت دردکنه حالت تهوع چیزی. کی اقدام کردی؟
امروز ۲۷دوره م هست تا هجدهم یک شب درمیون اقدام داشتم ماه اول اقداممه
من 6 هفته بودم روژان میزدم نشون نمیداد منفی بود با بتا7/8هزارها ولی دیکور همون اول فته3 هاله انداخت ...
منم سه روز قبل موعد روژان استفاده کردم منفی شد فردا موعدمه واقعا حالم گرفته شد
خدا از دهنت بشنوه واین ماه باردار باشم...دعام کن عزیزم...واقعا کم آوردم...امروز فردا میرم ازمایش...
البته من پریودیم نامنظمه...این جور تاخیرا زیاد خوشحالم نمیکنه...ولی چون ماه قبل فقط ۳ روز عقب انداختم...گفتم شاید این ماه دلیلِ تاخیرم خیر باشه...
رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ،وَ اجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلیّاً یَرِثُنی فی حََیاتی وَ یَستَغفِرُ لی بَعدَ وَ اَجعَلهُ سَویّاً ولا تَجعَل لِلشیَّطانِ فیه نَصیباً،اللَّهُمَّ إِنّی أَستُغفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیکَ اِنَّکَ،إِنتَ الغفُورُ الرَّحیمُ" چه سخت والبته چه شیرین است که کسی باهمه رنج هایش،همه رنج های ناخواسته اش،باز عاشق این زندگی باشد...سخته وقتی نه راه پس داشته باشی نه راه پیش...تنهایی زور بزنی لحظه ها به کامت شیرین بشه..ولی نمیشه.. منم دلم میخواست زندگی کنم...ولی این حقو ازم گرفتن...الان روزهام تکراری و وسرد میگذره...فقط میگذره...گهگاهی به خودم دلداری میدم و پامیشم که ازنو بسازم ولی دلم امید میخواد...بی امید ومحبت وعشق نمیشه زندگی کرد..برا آرامش دلم ومادر شدنم یه صلوات مهمونم کن دوست خوبم...که خیلی دلشکسته م...