2777
2789
عه چه عجیب مگه میشه دو ماه یا سه ماه بعد تازه معلوم بشه ، ابجیات شاید یادشون رفته تاریخ دقیق رو، برو ...

اخه منم دخترم توشکمم شد۲ماه فهمیدم باردارم.

ابجی بزرگم گفت من۳بازازمایش خون دادم تو۳ماه ک گفت سومی مثبت شدابجی دگمم گفت سردوماه فهمیدم باردارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ بود

یه جدول هست تو گل بزن میاد ، عدد بتا بر اساس هفته های بارداری ، دقیق نوشته 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اخه منم دخترم توشکمم شد۲ماه فهمیدم باردارم. ابجی بزرگم گفت من۳بازازمایش خون دادم تو۳ماه ک گفت سومی ...

عه، خب پس چند روز دیگه صبر کن ، انشالله که بارداری 😍😍

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ببین باید دقت کنه ببینه اون خونریزی که میبینه لانه گزینیه یا پریود ، تو گوگل بخون هست مشخصاتشون،&nbs ...

اگه ۱۰ روز از تخمک گذاری بگذره و خون ببینه یعنی لانه گزینیه اما اگه ۱۴ روز یا بیشتر بگذره اون خون پریدیه

اره ، ببین تخمک توی لوله فالوپ قرار داره ، بعد اسپرم اگه بهش برسه توی لوله فالوپ لقاح صورت میگیره ، ...

من از دو هفته پیش دقیقا بعد از پریودم اقدام کردم و  الان چند روزه بزاق دهنم زیاد شده همش طعم دهنم ترش میشه حالت تهوع مداوم دارم فقط وقتی غذا یا خوراکی میخورم قطع میشه زیر دلم منقبض میشه و گاهی درد خفیف داره   هنوز ده روز مونده به موعده پریودم  نمیدونم حاملم یا نه 

تو بارداری اولم سینه هام خیلی درد گرفت  اما  تو یکماهگی سقط شد متاسفاته

ممکنه من زودتر علاعم نشون داده باشم؟؟؟؟؟

من از دو هفته پیش دقیقا بعد از پریودم اقدام کردم و  الان چند روزه بزاق دهنم زیاد شده همش طعم ده ...

انشاالله که بارداری عزیزم ، ولی خب برا علائم زوده حالا ،چون هنوز لانه گزینی هم صورت نگرفته، 

من اون موقعی که اقدام بودم هر ماه کلی علائم داشتم ولی باردار نبودم ، حتی یکبار نزدیک مودم همش بالا میوردم ، خودم و همسرم فکر میکردیم باردارم ،بعد ماهی که همه علائم پریود رو داشتم باردار بودم

انشاالله بارداری عزیزم ولی اگه نبودی ناامید نشو، تازه ماه اول اقدام هستی ، ممکنه چندماه طول بکشه  

انشاالله که بارداری عزیزم ، ولی خب برا علائم زوده حالا ،چون هنوز لانه گزینی هم صورت نگرفته،  م ...

ممنون که جواب دادی عزیزم  

منم بخاطر بارداری اولم که ناموفق بود  

شاید حساس شدم دلم میخواد زودتر نتیجه بگیرم  حالا باید صبر کنم ایشالله هر چی خیره♥️💋

ممنون که جواب دادی عزیزم    منم بخاطر بارداری اولم که ناموفق بود     شای ...

انشاالله به زودی دامنت سبز میشه گلم 

اره ، ببین تخمک توی لوله فالوپ قرار داره ، بعد اسپرم اگه بهش برسه توی لوله فالوپ لقاح صورت میگیره ، ...

خانومی شما دیدم خیلی باتجربه ای میشه سوال منم بی زحمت جواب بدین؟

وقتی ترشحات تخمک گذاری داریم یعنی تخمک آزاد شده یا میخواد بشه؟؟

من فردای اینکه ترشحات تخمک گذاری رو دیدم تونستم اقدام کنم به نظرتون امکان بارداری هست؟

خانومی شما دیدم خیلی باتجربه ای میشه سوال منم بی زحمت جواب بدین؟ وقتی ترشحات تخمک گذاری داریم یعنی ...

خواهش می کنم عزیزم ، دوره ای که اقدام بودم خیلی مطالعه داشتم 

دوره تخمک‌گذاری چندروز در نظر گرفته میشه برای اطمینان بیشتر ولی در واقع تخمک تو یکی از این روزها آزاد میشه که دقیقش فقط با سونو مشخص میشه پس نمیشه دقیق گفت چه روزی آزاد شده 

و اینکه اسپرم تا چند روز توی بدن زن زنده میمونه ، پس حتی اگه چندروز بعد از اون ترشحاتت تخمکت رها شده باشه امکان بارداری هست ، و البته بستگی به عوامل مختلفی هم داره مثلا سرعت حرکت اسپرم ، شکلش، تعدادش ، و اینکه بتونه خودش رو به تخمک برسونه ، و اینکه اصلا آیا سایز فولیکول برای تخمک گذاری و بارداری مناسب بوده این ماه یا نه و....

و اینو بدون حتی اگه اسپرم کاملا نرمال و بدن زن کاملا آماده باشه در هر ماه شانس بارداری ۲۵ درصده، که یعنی اسپرم بتونه به تخمک برسه و لقاح بدن و بعد لانه گزینی با موفقیت انجام بشه

ممنون خیلی لطف کرده خدا حاجت دلتو بده

خواهش می کنم عزیزم انشاالله یا همین الان باردار بشی یا ماه بعد🪻💕