2777
2789
عنوان

حاملگی!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 51 پست
برای سقط کردن ونکردنش.من خودم میخاستم سقط کنم چون شرایطشو نداشتم...بعد استخارم بد اومدسقطش نکردم...ی ...

متوجه منظورتون نشدم. وقتی یه کاری حرامه نمیشه استخاره کنی(در واقع نظر قرآن رو بخوای) که انجام بدم یا نه.

پاسخ کاملا روشنه!!

متوجه منظورتون نشدم. وقتی یه کاری حرامه نمیشه استخاره کنی(در واقع نظر قرآن رو بخوای) که انجام بدم یا ...

میدونم عزیزم...مممنون

جانِ دِلَم آرامِشِ روحَم تُویی•♥️•😘😍❤️واسه حل شدن مشکلات خودم وخودت صلوات🙏🏽❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۰ منم از همون می ترسم  اگرم نگهش دارم همه ب ریشم میخندن ..شوهرم خیلی راضی نبست  ب خاطر س ...

چرا باید ابروت بره ؟ مگ خلاف شرع کردی که ابروت بره ؟ اینقد حرف مردم برات با ارزشه که میخوای هدیه خدا رو به قتل برسونی ؟!

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

خب عزیزم به بهونه ی کرونا ساده بگیرید برید سر زندگی،بچتون هم هدیه ی خداست.پسش نفرست.

شاید همین یک فرزند در تقدیرتون باشه عزیزم.

سقط آسیبهای بدی به بدن مادر وارد میکنه،عوارضش رو سرچ کن،از هر پنج زن یک نفر مشکل بارداری داره.اگر دیگه باردار نشی چی؟اگر بعدش کلی هزینه باید بدی برای درمان مثل خیلی ها که در حسرت مادر شدند و گاهی زندگیشون به نقطه ی باریک رسیده چی؟کلی هزینه....ب

استرس و...

بیشتر فکر کن عزیزم.

همون طور که جون فرزندتون برای خدا مهمه و به شما امانت داده،حتما سلامتی خودت هم مهمه عزیز.

بچتونه،پاره ی تنتونه.گناه که نکردید عزیزم.زیباترین نشانه ی عشق و محبت زندگینامه.

خدا براتون حفظش کنه و قدمش برای زندگیتون پر از عشق و امید و برکت و آرامش باشه و مهرش به دل همه بشینه.

مستند پا به ماه رو حتما ببین عزیزم.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
به نظر من اگه آمادگیشو‌نداری بنداز  با ۲ بار اتفاقی نمیوفته البته من نمیتونم تضمینی بدم بدن با ...

وا احساس گناه چیه.چه حرفا.

خب شما میتونستی زود ازدواج نکنی،می توانستید دیرتر عروسی بگیرید.عزیزم صحبتم صرفا روی شما نیست.

وقتی خدا میگه حلال رو حروم نکنید و حروم رو حلال به نفع خودمونه.بچه ای که از دنیا رفته دیگه بر نمیگرده.وقتی یه چیزی گناهه،گناهه،کسی از خودش نمیتونه مشخص کنه.

خدا گل پسرتونو براتون حفظ کنه ولی از من میشنوی نذار تک فرزند بزرگ بشه،خیلی سخته برای بچه حتی وقتی که بزرگ میشه بچه هاش هم کسی رو ندارن،حتی یه خاله که فقط بودنش هم عشقه حتی اگر کار خاصی برای آدم انجام نده.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.