2777
2789
عنوان

حاملگی!!!!

576 بازدید | 51 پست

اگه شما عقد بودید دو سال و نیم و یک بار سقط عمدی داشتید و برای بارو دوم توی عقد باردار شده بودین(با وجود جلوگیری طبیعی و قرص) و ۶ ماه بعد قرار بود برین سر خونتون و هیچ جوره نمیشد زودتر برین چیکار میکردین بچه رو نگه میداشتین یا سقط میکردین

لطفا نگین جلوگیری نکردی و جلوی خودتونو میگرفتین در هر دو مورد جلوگیری طبیعی و قرص بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم  سقط چرا خلاف شرع ک‌ نکردی شوهرت بوده...

تا ۶ ماهه دگ شکمم کامل بالا میاد و همه میفهمن😞از طرفی می ترسم دگ بچه دار نشم

امادگی بچه داری و پذیرش مسئولیت بچه رم ندارم 

و با وجود جلوگیری باردار شدم😞

من بچه رو نگه می‌داشتم... ولی بگیرت خیلی خوبه ها.... 

به قول دوستم قربون خدا برم یکی الان میخواد خدا دوسال دگ میده یکیم مثه من الان اصلا نمیخواد دوتا دوتا میده😞

احتمالا همزمان با قرصای جلوگیری قرص دیگه ای هم مصرف کردی مث خشک کننده ای چیزی...چون میگن قرص خشک کنن ...

خیلی ناراحتم و بیشتر ازین میترسم بندازم و دگ بچه دار نشم

این یک گناه خیلی بزرگه اگه از من گوش میکنی نذار نظر بقیه برات مهم باشه کار خلافی نکردی...نظر خدا بای ...

اخه چطور نگهش دارم وقتی ی عالمه ارزو برای خودم دارم سنم کمه و اول زندگی باید بچه داری کنم خدایا دترم دیوووونه میشم

یه خانومی بعد اینکه سقط میکنه چند سال بعدش در اثر حادثه ای میره کما و اون دنیا رو انگار می بینه ( عالم برزخ) یکی از چیزهایی ک همش جلو روش بوده و عذاب میدیده ب خاطرش چهره همون نوزاد بوده که با اینکه ۲ ماهه سقطش کرده بوده ولی حس شناخت عجیبی بهش داشته انگاری چند ساله اونو بزرگش کرده...

به قول دوستم قربون خدا برم یکی الان میخواد خدا دوسال دگ میده یکیم مثه من الان اصلا نمیخواد دوتا دوتا ...

عزیزم خدا بهت لطف کرده با وجود یه سقط عمدی دوباره بهت یه هدیه داده به چشم دیدم کسایی که سقط عمدی داشتن یا بچه دار نشدن یا بعد سالها با هزینه زیاد بچه دار شدن

چند سالته؟؟؟ دوبار سقط کنی رحمت خدای نکرده شل میشه و دیگه ممکنه باردار نشی و طعم مادر بودنو نچشی م ...

۲۰ منم از همون می ترسم 

اگرم نگهش دارم همه ب ریشم میخندن ..شوهرم خیلی راضی نبست  ب خاطر سلامتیم میگه میخوای نگهش دار 

ولی خب ابرومم میره