2777
2789
عنوان

مشروب

1438 بازدید | 8 پست

سلام .من سوالی که میپرسم و یه بار پرسیده بودم ولی دوباره خواستم بپرسم و واقعااااا اونایی که تو زندگیشون سیاست دارن جواب بدن . ما امروز با نامزدم رفتیم شام بیرون با دو تا از دوستاش که اونجا مشروب خوردن ۳ تایی پیش ما ، تا مست کردن رفتن اینم بگم بیشتر وقتاهفته ای یه بار میخوره ها این سری پیش ما خوردن بعد اینکه برگشتیم نخواستم دعوا کنم باهاش خوب رفتار کردم تو ماشین بغلم کرد گفت که چقدر دوستت دارم و این حرفا هر موقع هم مست میشه فقط و فقط محبت میکنه اونم زیاااااادی جوری که با اینکه گواهینامه دارم ولی نمیذاشت ماشین برونم گفتم بده من رانندگی کنم همون لحظه پیاده شد گفت بیا فقط آروم برو هر جایی که دلت میخواد برو ماشینم خراب شد یا خورد به جایی به جهنم صدقه سرت .فقط سوالم اینه که دوست ندارم این کاراش و تکرار کنه حداقل میخوره ماهی یه بار با حرف زدن هم اصلا نمیشه که امتحان کردم فقط نمیدونم فردا چطوری رفتار کنم چی کار کنم فقط میخوام ترکش کنه فردا باهاش خوب برخورد کنم یا با تند رویی باهاش حرف بزنم چی کار کنم دقیقا کمکم کنین😔

ببخشین طولانی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔دارم دیوونه میشم دیگه

دل خوش نکن که عوض میشه و قابل کنترل و با دو بار اخم تو ترک میکنه.

اگر برات مهمه الان جدی فکر کن، نه بنظرت میتونی کنار بیای، بی خیالی سیر کن و حرص نخور که کاری از پیش نمیبری

ببین عزیزم این چیزها خیلی به فرهنگ خانوادگی و محیط شهری و اطرافتون بستگی داره. برای من که کانادا زندگی می کنم خیلی شاید داستان متفاوته تا شما که ایران هستی. ولی چند تا نکته رو میگم که فکر می کنم همه جای دنیا درست باشه.

۱. اینجا توی کانادا مشروب خوردن یه چیز عادیه، اما همین جا هم مست‌کردن نه عادیه و نه مودبانه و درست. یعنی مست کردن و رفتار مستانه یک کار بی کلاس و بی فرهنگی به حساب می آد، مثلاً توی یک مهمونی رسمی دوتا رئیس‌جمهور با هم شراب میخورن، اما خوب حد و حدود خودشون رو می دونند به اندازه‌ای نمی‌خورند که مست بشن! مثلا قرار بود تکلیف دو کشور را مشخص کنند ها، نمیشه که توی مستی قرارداد ببندن!!!

متاسفانه این چیزها رو توی ایران کسی بلد نیست، هرچند شراب جزو فرهنگ ایران است و همیشه بوده اما این روز ها بنا به دلایلی کسی اتیکت رفتار درست در این زمینه را بلد نیست. وگرنه خیام هم میگه که 

اندک خور و گه گاه خور و پنهان خور

۲. تعارف کردن مشروب و شراب به کسی که اهلش نیست یا به دلایل فرهنگی و مذهبی نمیخوره، کار درست و مودبانه ای نیست. هیچ جای دنیا هم نیست، اما لزوما به این معنا نیست که آنها خودشان جلوی شما ننوشند.

۳. هیچ جای دنیا به کودک مشروب نمی‌دهند و حتی این کار جرم سنگینه. مشروب خوردن بزرگترها جلوی کودکان هم باید مسئولانه و آگاهانه باشه، و کودک آموزش دیده باشه که این یک چیز مخصوص بزرگسال هاست، و فرهنگ ها و مذاهب خاصی ممکنه خوششون نیاد، و برای بچه‌ها مضر و خطرناکه. 

۴. شما اگر از رفتار کسی چه قبل از مشروب خوردن چه بعدش خوشتون نمیاد، بهترین تصمیم اینه که خیلی واضح این را بیان کنید و اگر برخورد درستی نداشتن قطع رابطه کنید.

۵. شما حق دارید در این زمینه با همسر یا نامزدتان صحبت کنید و اگر شما دوست ندارید ایشون مشروب بنوشند حق شماست که از او بخواهید این کارو نکنه، ایشان باید رعایت کنند. این مسئله بسیار مهمی که دو نفر باید در این زمینه با هم هماهنگ باشن.