2821
2789
عنوان

دز سوم واکسن

392 بازدید | 45 پست

بعد از چه زمانی از گرفتن اومیکرون میشه دز سوم زد؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط آسترازنکا گفتن ممنوع شده حواست باشه عزیزم

ممنون عزیزم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
دز سوم و کی باید بزنیم برای من چرا تاریخ نزدن؟

نمیدونم میگن ۴ ماهی از دز اول باید بگذره

از دوز اول یا دوم؟

میگن از دز اول بازهم خواستی زنگ بزن ۴۰۳۰ بپرس

فقط آسترازنکا گفتن ممنوع شده حواست باشه عزیزم

این همه ادم ۲دوز رو زدن ممنوع نبود سومیش ممنوع شد!

نمیدونم چطور اعتماد میکنید ب سازمان بهداشت جهانی ک این امپولا رو ب خودتون تزریق میکنید

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین
این همه ادم ۲دوز رو زدن ممنوع نبود سومیش ممنوع شد! نمیدونم چطور اعتماد میکنید ب سازمان بهداشت جهانی ...

نمیدونم الان تو اخبار خوندم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
نمیدونم الان تو اخبار خوندم

من ک از ۸ماه پیش کرونا گرفتم هنوز ک هنوزه گوارشم خوب نشده تایپیکام کلا درگیری با معده و رودم هس ک بخاطر همین ویروس کثیف داغون شد

لحظه ای ب واکسنشم فکر نمیکنم چون اطرافیانمم دیدم ک با زدن واکسن گوارششونو با دستای خودشوون داغون کردن

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین
من ک از ۸ماه پیش کرونا گرفتم هنوز ک هنوزه گوارشم خوب نشده تایپیکام کلا درگیری با معده و رودم هس ک بخ ...

بشدددددت موافقم 

من تا قبل واکسن نمی‌دونستم معده کجاست 

ولی بعد واکسن هربار ی مدل مشکل دارم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
وا!!!! دختر تو حالت خوبه ؟!!!! ب دوز سوم فکر می‌کنی ؟؟!!!!!!!

نه عزیزم برا خودم نمیخوام من هنوز دز دوم‌نزدم...واسه دوستم تو گروه از ما پرسید هیچ کسی جوابش نداد گفتم اگر اینجا جوابی گرفتم بهش بگم

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز