2777
2789
عنوان

تموم شد همه چی 😔😢

213 بازدید | 8 پست

فک نمیکردم روزی به اینجا برسیم😔😔

حالش خیلی بد بود میگف نکن اینکارو اگه بری یه بلایی سر خودم میارم🙂(میدونم چرت و پرت میگفت)

نگرانشم یعنی الان چیکار میکنه

الان خیلی خوشحاله☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سومین تاپیک تموم شد 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
خدا باعث بانیشو لعنت کنه

کی بود ؟ باعث بانیش 

حالا که نامزدت گفت حالش بد اگه دوستش داری برگرد

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
کی بود ؟ باعث بانیش  حالا که نامزدت گفت حالش بد اگه دوستش داری برگرد

نمیدونم دلم میخواد بمیرم فقط🙂

هنوز چند ماه از صیغه مونده

خانوادمم میگن برو پسر خوبه ولی اونا نمیدونن که😔

ببین منو😂 منم ول کرد رفت با دختر عمش😂 به پشمم هم نیست😂 بیخیال شو زندگبتو بکن😂😭

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش